Gå til indholdBrande i natten


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

391 sider

Udgivet

2020

Originaludgave

2020


Beskrivelse


Krimi. Den pensionerede politimand Harry Bosch arbejder igen sammen med Renee Ballard fra natholdet. Denne gang om en 20 år gammel narko-mordsag, der har tråde tilbage til Bosch's gamle mentor. Jagten på en morder fører dem dybt ind i Los Angeles' bandemiljø


Anmeldelser (3)


27. feb. 2020

Krimi med Harry Bosch og Renee Ballard, der skal opklare en 20 år gammel mordsag, samtidigt med de finder en uventet forbindelse mellem de to sager, de hver især arbejder med nu. Til de mange krimilæsere; også dem der ikke har læst Michael Connelly før. ;.

Harry Bosch er officielt pensioneret, men kan ikke helt slippe politiarbejdet. Efter begravelsen af hans mentor, John Jack Thompson, får Bosch udleveret en gammel mordbog af hans enke. Han begynder at undersøge sagen og får involveret Ballard fra natholdet. Sammen går de igang med efterforskningen af det 20 år gamle narkomord. Jagten fører dem ind i LAs bandemiljø. Samtidig arbejder de hver især videre med deres egne sager. Ballard arbejder på en sag om mordet på en hjemløs, der er brændt ihjel i sit telt. Bosch hjælper sin halvbror Mickey Haller med at få frifundet en skizofren mand for mord, og begynder derefter jagten på den rigtige morder. De skal et godt stykke ind i efterforskningerne inden en overraskende sammenhæng går op for dem.

Spændende og velskrevet krimi fra Los Angeles rå miljø. Harry Bosch har mange trofaste fans, og de vil ikke blive skuffet af denne krimi. De får er et veltænkt og komplekst plot, Harry Boschs fandenivoldskedhed kombineret med Renee Ballards rå sårbarhed. Det fungerer rigtigt godt, og man er som læser fanget hele vejen igennem.

Læsere af fx Lee Child, Paul Cleave og Harlan Coben vil også være i godt selskab med Harry Bosch.

Lektørudtalelse

Af

Sanna Stagaard Gade

Litteratursiden.dk [online]

Af

Per Eilif Månson

2020-04-01

Politiken

Af

Bo Tao Michaëlis

d. 13. apr. 2020


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2021

Lydbog (net)

2020

Bog

2020

Lydbog (cd-mp3)

2020

Ebog

2020