Gå til indholdBrændte sjæle : krimi


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

342 sider

Udgivet

2017

genre/form

roman,

krimiOriginaludgave

2016


Beskrivelse


Krimi. Psykiater Christian Falk bistår politiet i opklaringen af et formodet mord, hvor der i lejligheden findes en mængde euforiserende svampe


Anmeldelser (3)


12. jan. 2016

Et formodet mord, en stak kasser med euforiserende svampe og et forskningsprojekt om seriemorderes hjerner, så er scenen sat i denne krimi, som er for alle krimielskere.

Et afskåret øre samt en stor mængde euforiserende svampe findes efterladt i en lejlighed. Psykiateren Christian Falk bliver tilkaldt og skal hjælpe politiet i efterforskningen. Han har egentlig ikke tid, da han er ved at afslutte sit forskningsprojekt om seriemorderes hjerner. Én af kontroldeltagerne har opgivet falsk identitet og det kan Christian ikke slippe. Snart er mordsagen og hans eget arbejdet blandet godt sammen. Inger Wolf er kendt for krimiserien om Daniel Trokic. Denne bog skulle være første del af ny serie med Falk som hovedperson.

Absolut velskrevet krimi i korte og skarpe sætninger. Man får indtryk af, at krimien er godt researchet og med sine korte kapitler, er den hurtigt læst. Der vil muligvis være forskellige holdninger til hovedpersonernes karakterer, men det er en smagssag. En rigtig pageturner.

Smerten selv


har ligeledes en psykolog som hovedperson, men er af anden karakter. Wolf kan sammenlignes med Jean-Christophe GrangeSmerten selv har ligeledes en psykolog som hovedperson, men er af anden karakter. Wolf kan sammenlignes med Jean-Christophe Grange.

Lektørudtalelse

Af

Stine Grabas

Jyllands-posten

Af

Lars Ole Sauerberg

d. 26. jan. 2016

Litteratursiden.dk [online]

Af

Lene Jensen

2016-02-18


Informationer og udgaver

Bog

2017

Bog

2016

Lydbog (net)

2016

Lydbog (cd-mp3)

2016

Ebog

2016