Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Brændofre


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

366 sider

Udgivet

2020

Ophav

M. W. Craven(forfatter)

Peter Carstens(oversætter)
Genre og formroman, krimi, romaner
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Suspenderede Washington Poe og Tilly Bradshaw bliver kastet ind i opklaringen af en række seriemord, hvor folk bliver mishandlet og brændt levende. En sublim krimi, der i den grad holder læseren til ilden. For alle, der kan lide at læse krimier


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. sep. 2020

af

af

Michelé Askja K Hvarregaard

d. 10. sep. 2020

Suspenderede Washington Poe og Tilly Bradshaw bliver kastet ind i opklaringen af en række seriemord, hvor folk bliver mishandlet og brændt levende. En sublim krimi, der i den grad holder læseren til ilden. For alle, der kan lide at læse krimier.

Mennesker bliver mishandlet og brændt levende. På det tredje offers bryst er den suspenderede kriminalbetjent Poes navn snittet i huden. Poe bliver derfor kaldt tilbage på kontoret og sat på efterforskningen af "brændoffer-manden" sammen med den yderst intelligente, men socialt akavede Bradshaw. Sammen finder de ud af, hvor dybt Poe viser sig at være involveret i sagen.

Krimien er traditionelt opbygget med et makkerpar og forbrydelser, de skal opklare, men her ender forudsigeligheden så også. Hvis man kun skal læse én krimi i år, må det være denne. Alt - handlingen, plottet, spændingskurven osv. - er en smuk og sindsoprivende ligning, der går perfekt op og efterlader læseren med rystende ben, men hungrede efter mere.

To rigtig gode krimier, som kan måles sig med denne, er fx den ældre sag Månestenen (Ved Christiane Rohde)Rosens navn


af Wilkie Collins og den historiske krimi Rosens navn af Umberto EcoTo rigtig gode krimier, som kan måles sig med denne, er fx den ældre sag Månestenen (Ved Christiane Rohde) af Wilkie Collins og den historiske krimi af Umberto Eco.Informationer og udgaver

2020

Bog

M. W. Craven

Jentas, 1. udgave

2020

Ebog

M. W. Craven

Jentas

2020

Lydbog (net)

indlæser: Peter Carstens

Jentas

2020

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Peter Carstens

Jentas,AV Forlaget Den Grimme Ælling