Gå til indholdBrændende skyld


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

171 sider

Udgivet

2019

genre/form

roman,

krimiOriginaludgave

2017


Beskrivelse


Krimi. Politibetjenten Johan Boje bliver kørt ihjel foran sit hjem og journalisten Anne Larsen sætter sig for at opklare mordet. Det fører hende til Johans efterforskning på sin elskerindes død fire år tidligere i en mystisk gaseksplosion


Anmeldelser (1)


10. mar. 2017

Krimi om journalisten Anne Larsens opklaring af mordet på en politibetjent og hans efterforskning af en mistænkelig gaseksplosion. For læsere som holder af krimihistorier som er nemme at gå til og uden for meget vold eller blod.

Politibetjenten Johan Boje bliver kørt ihjel en mørk aften foran sit hjem og hans ni-årige søn bliver vidne til drabet. Men hvem var den ukendte fører af bilen som ønskede at slå Johan ihjel? Og har drabet noget at gøre med Johans elskerindes død fire år tidligere i en mystisk gaseksplosion og som Johan efterforskede op til drabet? Journalisten Anne Larsen sætter sig for at nå til bunds i sagen og snart sættes jagten ind på at finde gerningsmanden og forhindre flere drab.

Underholdende og "rolig" krimi, som hverken er voldsom i handling eller tung plotmæssigt. Er særdeles velegnet til en eftermiddag hvor hygge er i højsædet.

Forfatter Inger Gammelgaard Madsen har skrevet flere bøger om journalisten Anne Larsen; første gang i Dukkebarnet


Dybt at falde


Den du ikke ser


fra 2008. Ønskes andre krimier som minder om denne i temperament, så kan Anna Grues serie om detektiven Dan Sommerdahl anbefales. Første bind hedder Dybt at falde. Et andet bud i samme krimigenre er Mari Jungstedts serie om Anders Knutås, hvor første bind er Den du ikke serForfatter Inger Gammelgaard Madsen har skrevet flere bøger om journalisten Anne Larsen; første gang i Dukkebarnet fra 2008. Ønskes andre krimier som minder om denne i temperament, så kan Anna Grues serie om detektiven Dan Sommerdahl anbefales. Første bind hedder . Et andet bud i samme krimigenre er Mari Jungstedts serie om Anders Knutås, hvor første bind er Den du ikke serForfatter Inger Gammelgaard Madsen har skrevet flere bøger om journalisten Anne Larsen; første gang i Dukkebarnet fra 2008. Ønskes andre krimier som minder om denne i temperament, så kan Anna Grues serie om detektiven Dan Sommerdahl anbefales. Første bind hedder Dybt at falde. Et andet bud i samme krimigenre er Mari Jungstedts serie om Anders Knutås, hvor første bind er Forfatter Inger Gammelgaard Madsen har skrevet flere bøger om journalisten Anne Larsen; første gang i Dukkebarnet fra 2008. Ønskes andre krimier som minder om denne i temperament, så kan Anna Grues serie om detektiven Dan Sommerdahl anbefales. Første bind hedder Dybt at falde. Et andet bud i samme krimigenre er Mari Jungstedts serie om Anders Knutås, hvor første bind er Den du ikke ser.

Lektørudtalelse

Af

Sanne Mendel


Informationer og udgaver

Bog

2019

Bog

2017

Bog

2017

Ebog

2017

Lydbog (net)

2017

Lydbog (cd-mp3)

2017

Bog stor skrift

2017