Gå til indholdBøger / faglitteratur / opskrifter

Brændende kærlighed : lette og lækre bålretter


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

181 sider: ill. i farver

Udgivet

2021

Ophav

Jakob Nusbaum(forfatter)

Jesper Rais(illustrator)

Jimi Holstebro(illustrator)
Genre og formopskrifter, kogebøger
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Har du lyst til at komme i gang med madlavning over bål, så er der inspiration at hente i denne flotte bålkogebog, som henvender sig til alle, som vil prøve kræfter med udendørs madlavning, både øvede og nybegyndere


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. jun. 2021

af

af

Merete Trap

d. 18. jun. 2021

Har du lyst til at komme i gang med madlavning over bål, så er der inspiration at hente i denne flotte bålkogebog, som henvender sig til alle, som vil prøve kræfter med udendørs madlavning, både øvede og nybegyndere.

Bogen starter med en introduktion til bålmadens verden, kunsten at tænde et bål og ikke mindst at holde et bål ved lige. Herefter følger opskrifter på både morgenmad, frokost, snacks, forretter, hovedretter, desserter, drikke og tilbehør. Det kan fx være en skovhotter med urtemayo, lammekrone med rød spidskålstzatziki og kanelsnurrer på pind. Bogen er med farvefotos af Jesper Rais. Jakob Nusbaum er outdoor-kok og har vundet flere priser, bl.a. som årets madnavn. Dette er hans første udgivelse.

Dette er ikke blot en flot og inspirerende kogebog, det er også en god vejviser udi de bedst mulige oplevelser omkring et bål. Bogen formidler den ro og det nærvær, som man kan finde i naturen. Bogen er spækket med lækre billeder af de færdige bålretter, hvor variationen i opskrifterne er så stor, at enhver kan være med. Bålmad er blevet for alle, og mange har bålpladser i haverne, og bogens forfatter formidler sin passion til læseren, som også får lyst at rykke ud i naturen med madlavningen.

Bogen kan sammenlignes med andre bålkogebøger som fx BålkogebogenGrøn bålmad


. Hvis man gerne vil lave vegetarisk mad på bål, kan man med fordel kaste sig over Grøn bålmadBogen kan sammenlignes med andre bålkogebøger som fx Bålkogebogen. Hvis man gerne vil lave vegetarisk mad på bål, kan man med fordel kaste sig over .Informationer og udgaver

2021

Bog

Illustratorer: Jesper Rais, Jimi Holstebro

Turbine, 1. udgave