Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Brækkede ben og bristede hjerter : en helt umulig jul


Detaljer

Seneste udgave, lydbog (net)


Sprog

dansk

Omfang

8 t., 10 min.

Udgivet

2020

Ophav

Maria Ernestam(forfatter)

Anne Niluka Iversen(indlæser)

Anita Frank Goth(oversætter)
Genre og formroman, chick lit, kærlighedsromaner, romaner
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Lisbeth er 42 år og single. Alt går galt op til jul. En vandskade truer hendes gamle køkken, og skolelederen vil give hendes elskede idrætstimer til en ny lærer. Men gode venner og en sød håndværker kan måske hjælpe? Hyggelig, svensk chick lit for voksne kvinder


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. sep. 2020

af

af

Maria Sjøblom

d. 28. sep. 2020

Lisbeth er 42 år og single. Alt går galt op til jul. En vandskade truer hendes gamle køkken, og skolelederen vil give hendes elskede idrætstimer til en ny lærer. Men gode venner og en sød håndværker kan måske hjælpe? Hyggelig, svensk chick lit for voksne kvinder.

Lisbeth har det sådan set godt i den lille by Frillesås, hvor hun har boet i fem år. Her har hun slikket sårene efter sit forliste forhold til den celebre Harry, der stadig kontakter hende ind imellem, når han bliver træt af sit glamourøse liv. Lisbeth elsker jobbet som lærer, men da skolelederen vil give hendes idrætstimer til en anden, får hun nok. Inden et fælles skikursus for lærerne må hun udtænke en vanvittig plan. Der er en vandskade i hendes køkken, og julen i barndomshjemmet handler kun om søsterens perfekte børn og fantastiske karriere. Måske er det på tide, at Lisbeth finder ud af, hvad hun selv vil med sit liv - eller i hvert fald hvordan hun vil fejre jul.

Hyggelig og stille, svensk chick lit uden de store falbelader. 42-årige Lisbeth ser desværre noget yngre ud på bogens forsidebillede, og hendes indledende usikkerhed bliver en smule irriterende. Til gengæld er man fint underholdt og er slet ikke bekymret for, at det hele nok skal ende lykkeligt til sidst.

Nyd også Jenny Fagerlunds hjertevarme julehistorie 24 gode gerninger.Informationer og udgaver

2020

Bog

Maria Ernestam

Palatium, 1. udgave

2020

Ebog

Maria Ernestam

Palatium, 1. udgave

2020

Lydbog (net)

indlæser: Anne Niluka Iversen

Palatium

2020

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Anne Niluka Iversen

AV Forlaget Den Grimme Ælling