Gå til indholdBorte for evigt : krimi


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

473 sider

Udgivet

2021

genre/form

roman,

spænding,

romanerOriginaludgave

2021


Beskrivelse


Privatdetektiv David Raker får til opgave at finde en familie, som er sporløst forsvundet. Sagen trækker tråde til en gammel sag, som nogle vil skjule for enhver pris. For læsere af dramatiske spændingsromaner


Anmeldelser (1)


17. dec. 2021

Privatdetektiv David Raker får til opgave at finde en familie, som er sporløst forsvundet. Sagen trækker tråde til en gammel sag, som nogle magtfulde mænd vil skjule for enhver pris. For læsere af dramatiske spændingsromaner.

En familie forsvinder sporløst. Maden står på komfuret og det ser ud til, at de lige er gået ud af døren. Politiet finder ingen spor og privatdetektiv David Raker påtager sig sagen. Magtfulde mænd står bag og de vil gøre alt for, at familien ikke findes. Samtidig findes et lig på den nærliggende strand. Liget kan ikke identificeres. Hænger de to sager sammen? Og hvorfor er et billede fra 1971 så betydningsfuldt? Raker må løbe for livet, men han kan ikke slippe efterforskningen. Dette er 4. bind i serien om Raker, hvor første del er Jagten på de døde


: krimiEn familie forsvinder sporløst. Maden står på komfuret og det ser ud til, at de lige er gået ud af døren. Politiet finder ingen spor og privatdetektiv David Raker påtager sig sagen. Magtfulde mænd står bag og de vil gøre alt for, at familien ikke findes. Samtidig findes et lig på den nærliggende strand. Liget kan ikke identificeres. Hænger de to sager sammen? Og hvorfor er et billede fra 1971 så betydningsfuldt? Raker må løbe for livet, men han kan ikke slippe efterforskningen. Dette er 4. bind i serien om Raker, hvor første del er Jagten på de døde : krimi.

Bogen starter en smule langsomt, men så går det over stok og sten og man må til sidst snappe efter vejret. Der er en del personer at holde styr på, men plottet er der ikke en finger at sætte på. Kan absolut anbefales.

Tim Weavers forfatterskab kan sammenlignes med forfattere som Michael Katz Krefeld, Ian Rankin og John Harvey.

Lektørudtalelse

Af

Stine Grabas


Informationer og udgaver

Bog

2021

Lydbog (net)

2021

Ebog

2021