Bøger / faglitteratur / billedværker

Bornholm : fortællinger fra klippeøen og Ertholmene


Beskrivelse


En række kendte danskere fortæller om deres helt særlige forhold til Bornholm. Med portrætter af fastboende bornholmere og billeder af kyst og hav året rundt.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. maj 2019

af

af

Søren Møller

d. 8. maj 2019

8 personlige beretninger fra Bornholm og Ertholmene, også kaldt Christiansø. Rigt illustreret med farvefotos. For voksne læsere.

Forfatterne er besøgende og lokale på øen. Hver skriver de om deres egen historie på øen, bl.a. oplevelser med opvækst, naturen, erhvervslivet, eller oplevelser som turist, m.m. Illustreret med mange farvefotos af havet, kysterne, skovene, landbrugsområder, bygninger og mennesker. Ind imellem de selvskrevne fortællinger er der korte interview-baserede afsnit, hvor 20 erhvervsdrivende bornholmere, især med tilknytning til turisterhvervet, fortæller om deres liv og arbejde.

Fortællingerne, både de korte og de lange, er interessante og originale med deres oplevelser og personlige vinkler. Billederne formidler godt den smukke og spændende natur og stedernes stemninger.

Når det gælder en lignende samling af personlige beretninger om øen som herværende, skal man tilbage til 2013 med Mit BornholmBornholm - folk, fæ & foodiesBornholm - folk, fæ & flere foodiesTuren går til Bornholm. Nogle af herværende bogs kapitler handler om af øens råvarer og gastronomi, som findes uddybet i Bornholm - folk, fæ & foodies og Bornholm - folk, fæ & flere foodies. Den generelle litteratur om øen er stor og omfatter bl.a. senest Turen går til BornholmNår det gælder en lignende samling af personlige beretninger om øen som herværende, skal man tilbage til 2013 med Mit Bornholm. Nogle af herværende bogs kapitler handler om af øens råvarer og gastronomi, som findes uddybet i og Bornholm - folk, fæ & flere foodies. Den generelle litteratur om øen er stor og omfatter bl.a. senest Turen går til BornholmNår det gælder en lignende samling af personlige beretninger om øen som herværende, skal man tilbage til 2013 med Mit Bornholm. Nogle af herværende bogs kapitler handler om af øens råvarer og gastronomi, som findes uddybet i Bornholm - folk, fæ & foodies og . Den generelle litteratur om øen er stor og omfatter bl.a. senest Turen går til BornholmNår det gælder en lignende samling af personlige beretninger om øen som herværende, skal man tilbage til 2013 med Mit Bornholm. Nogle af herværende bogs kapitler handler om af øens råvarer og gastronomi, som findes uddybet i Bornholm - folk, fæ & foodies og Bornholm - folk, fæ & flere foodies. Den generelle litteratur om øen er stor og omfatter bl.a. senest .


Kristeligt dagblad

d. 19. juni 2019

af

af

Doris Ottesen

d. 19. juni 2019


Politiken

d. 20. maj 2019

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 20. maj 2019


Weekendavisen

d. 12. juli 2019

af

af

Pernille Stensgaard

d. 12. juli 2019