Gå til indholdBogen om overgangsalderen


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

242 sider: ill.

Udgivet

2022

Originaludgave

2022


Beskrivelse


Overgangsalderen er en naturlig del af kvindelivet, som hverken skal sygeliggøres eller bagatelliseres. "Tag ejerskab over din overgangsalder", opfordrer lægen Lotte Hvas, der her klæder dig godt på til perioden - hvad enten du står på tærsklen eller er midt i den


Anmeldelser (2)


1. apr. 2022

Overgangsalderen er en naturlig del af kvindelivet, som hverken skal sygeliggøres eller bagatelliseres. "Tag ejerskab over din overgangsalder", opfordrer lægen Lotte Hvas, der her klæder dig godt på til perioden - hvad enten du står på tærsklen eller er midt i den.

Gennemskrevet og ajourført genudgivelse af Overgangsalderen


: bedre end sit rygte, der udkom i 2017. Bogen er inddelt i tre overordnede kapitler: "Hvad sker der i kroppen i overgangsalderen?", "Hvad kan du gøre - med og uden hormoner?" og "Forskellige perspektiver på overgangsalderen". Forfatteren deler her sin lægefaglige viden, samt en række redskaber, der kan hjælpe dig til at komme godt igennem perioden. Forrest indholdsfortegnelseGennemskrevet og ajourført genudgivelse af Overgangsalderen : bedre end sit rygte, der udkom i 2017. Bogen er inddelt i tre overordnede kapitler: "Hvad sker der i kroppen i overgangsalderen?", "Hvad kan du gøre - med og uden hormoner?" og "Forskellige perspektiver på overgangsalderen". Forfatteren deler her sin lægefaglige viden, samt en række redskaber, der kan hjælpe dig til at komme godt igennem perioden. Forrest indholdsfortegnelse.

Lettilgængelig og venlig "guidebog" til overgangsalderen. Bogen er overskueligt opbygget og kan læses i sin helhed eller anvendes som opslagsværk.

I forhold til 2017-udgivelsen har bogen blandt andet fået ny forside og kapitelinddeling. Flere kapitler er blevet redigeret og opdateret, og bagerst er tilføjet et afsnit med hyppigt stillede spørgsmål. Klimakteriesild


Jeg er f*cking hot!


Befri os fra flere hedeture


Hormoner i balance


og Jeg er f@@*cking hot! byder på flere personlige beretninger om overgangsalderen, mens lægerne Søs Wollesen og Charlotte Bech giver deres lægefaglige besyv i hhv. Befri os fra flere hedeture og Hormoner i balance : sådan tackler du hedeture, træthed og hormonelle forandringerI forhold til 2017-udgivelsen har bogen blandt andet fået ny forside og kapitelinddeling. Flere kapitler er blevet redigeret og opdateret, og bagerst er tilføjet et afsnit med hyppigt stillede spørgsmål. Klimakteriesild og Jeg er f@@*cking hot! byder på flere personlige beretninger om overgangsalderen, mens lægerne Søs Wollesen og Charlotte Bech giver deres lægefaglige besyv i hhv. Befri os fra flere hedeture og Hormoner i balance : sådan tackler du hedeture, træthed og hormonelle forandringerI forhold til 2017-udgivelsen har bogen blandt andet fået ny forside og kapitelinddeling. Flere kapitler er blevet redigeret og opdateret, og bagerst er tilføjet et afsnit med hyppigt stillede spørgsmål. Klimakteriesild og Jeg er f@@*cking hot! byder på flere personlige beretninger om overgangsalderen, mens lægerne Søs Wollesen og Charlotte Bech giver deres lægefaglige besyv i hhv. og Hormoner i balance : sådan tackler du hedeture, træthed og hormonelle forandringerI forhold til 2017-udgivelsen har bogen blandt andet fået ny forside og kapitelinddeling. Flere kapitler er blevet redigeret og opdateret, og bagerst er tilføjet et afsnit med hyppigt stillede spørgsmål. Klimakteriesild og Jeg er f@@*cking hot! byder på flere personlige beretninger om overgangsalderen, mens lægerne Søs Wollesen og Charlotte Bech giver deres lægefaglige besyv i hhv. Befri os fra flere hedeture og : sådan tackler du hedeture, træthed og hormonelle forandringerI forhold til 2017-udgivelsen har bogen blandt andet fået ny forside og kapitelinddeling. Flere kapitler er blevet redigeret og opdateret, og bagerst er tilføjet et afsnit med hyppigt stillede spørgsmål. Klimakteriesild og Jeg er f@@*cking hot! byder på flere personlige beretninger om overgangsalderen, mens lægerne Søs Wollesen og Charlotte Bech giver deres lægefaglige besyv i hhv. Befri os fra flere hedeture og Hormoner i balance : sådan tackler du hedeture, træthed og hormonelle forandringer.

Lektørudtalelse

Af

Signe Rugtved Andersen

Weekendavisen

Af

Tine Eiby

d. 6. maj. 2022


Informationer og udgaver

Bog

2022

Lydbog (cd-mp3)

2022

Lydbog (net)

2022

Ebog

2022