Gå til indholdBørn på hospital : i børnehøjde


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

56 sider: ill. i farver

Udgivet

2015

Originaludgave

2015


Beskrivelse


Beskrivelse af de forskellige facetter af et hospitalsophold set med barnets øjne


Anmeldelser (1)


2. okt. 2015

Det kan være skræmmende at blive indlagt på hospitalet som barn, hvis man ikke er forberedt. Med denne bog kan både personale og forældre få gode råd, som kan give barnet en bedre oplevelse.

Bogen sætter fokus på hvordan børn oplever hospitalets skræmmende verden. I en række korte afsnit kommer forfatteren rundt om de forskellige facetter af et hospitalsophold set med barnets øjne. Hun giver undervejs gode råd om, hvordan man kan undgå det værste og forbereder barnet. Vi får fx rigtig mange udsagn fra børnene selv om hospitalet ledsaget af fotos og især børnenes egne tegninger. Forfatteren, der er ergoterapeut, har beskæftiget sig med emnet gennem mange år. Hun har skrevet en række bøger om børn på hospital og har desuden lavet udstillinger og film om det. I mange år rejste hun land og rige rundt med en lille teaterforestilling, der hed Bamsehospitalet.

En lille letlæst udgivelse der har rigtig mange ting med, som man som voksen måske ikke lige tænker over.

Lise Giødesen henviser på sin hjemmeside www.boernpaahospital.dk til flere bøger, bl.a. Det kronisk syge barn og livet i familien


, men ingen af disse er så kortfattede eller dækker så bredt som GiødesensLise Giødesen henviser på sin hjemmeside www.boernpaahospital.dk til flere bøger, bl.a. Det kronisk syge barn og livet i familien, men ingen af disse er så kortfattede eller dækker så bredt som Giødesens.

Lektørudtalelse

Af

Jette Landberg


Informationer og udgaver

Bog

2015