Gå til indholdBøger / faglitteratur

Bør ses fra flere sider : om og af enneagramtype 6


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

100 sider: ill. (nogle i farver)

Udgivet

2011

Ophav

Helle Elling(forfatter)

Anne Juel(forfatter, illustrator)

Christel Seierø(redaktør)

Britta Toftebjerg(redaktør)
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Gennemgang af de aspekter som enneagramtype 6 i særlig grad har fokus på


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. jun. 2011

af

af

Alma Lind Jensen

d. 6. jun. 2011

For 6'ere - her vil det sige enneagramtype 6. Men også for alle andre nysgerrige efter enneagrammet, ledere, coaches, nlp-konsulenter.

Enneagrammet er opdelt i 9 typer, som tænker agerer og oplever forskelligt, og virker forskelligt på andre. De er underdelt i 3 kategorier: hovedtyper, kropstyper og føletyper. 6'eren er en hovedtype - det vil sige én, der er til stede i sit hoved, en tænker. 6'eren kaldes skeptikeren og loyalisten. Og bogens titel fortæller også noget om, hvordan 6'eren fungerer. Bogen er altså én ud af i alt 9 udgivelser fra NLP Huset forlaget, hvor de lader de enkelte enneagramtyper komme til orde om, hvordan det er at være dem. Bogen er blevet til som en gruppeproces imellem en flok 6'ere, hvor Helle Elling og Anne Juel er skribenterne. De er henholdsvis selvstændig coach og enneagram- og NLP Master. Bogen er let og munter i tonen, men kommer godt ned i dybden og ud i bredden med sit emne.

Der findes mange enneagrambøger, der selvfølgelig alle gennemgår den enkelte type. Denne er altså en monografi over 6'eren. Det svarer til en bog om et enkelt stjernetegn, hvis der var tale om astrologi - fx vægten, som 6'eren godt kan minde om.

Ny enneagrambog, der koncentrerer sig om en enkelt type - den første i en udgivelsesserie på 9, så vi efterhånden får alle typer - beskrevet af dem selv. En sjov idé, som udvider ens menneskeforståelse.Informationer og udgaver

2011

Bog

Helle Elling

NLP Huset, 1. udgave