Gå til indholdBølge eller Otte noter fra tribunen


Detaljer

Seneste udgave, bog


Beskrivelse


Under COVID-19 og nedlukningen for tilskuere til Superligaen, besøger forfatteren i stedet otte stadions i 1. division, ligaen under Superligaen. For læsere af fortællinger om dansk fodbold


Anmeldelser (1)


21. jan. 2022

Under COVID-19 og nedlukningen for tilskuere til Superligaen, besøger forfatteren i stedet otte stadions i 1. division, ligaen under Superligaen. For læsere af fortællinger om dansk fodbold.

Under den værste COVID-19 nedlukning fik divisionsklubberne, herunder 1. divison lov til at køre videre med tilskuere modsat Superligaen. Forfatteren satte sig for at besøge stadions i 1. divison. Herigennem møder læseren mindre klubber, nogle med klassisk status i dansk fodboldhistorie, som nu er endt længere nede, men som stadig har en fin fankultur, fællesskab og ambitioner. Bl.a. møder læseren gamle ikoniske stadion som Hvidovre Stadion samt B93s på Østerbro og Brønshøj i Tingbjerg Idrætspark. Til hvert besøg på et station er knyttet en stemningsrapport og en tegning samt et kort referat, foruden resultat fra de i alt otte kampe, som er genfortalt i bogen. Forfatteren Jonas Villumsen debuterer med denne bog. Bogen er i serien "Baggårdens Baglommebøger".

Glimrende beretninger fra fodboldtribunerne i 1. division, hvor forfatteren videregiver mange fine indtryk, fra gamle og klassiske danske fodboldklubber. Har selv fornylig set en kamp fra denne division, rammer den fint,.

Birger Peitersens Dem der ikke hopper -


Måltid


, fra 2004, om dansk fodboldfan-kultur, rammer fint emnet. Et bud på en anden anderledes bog kan være Måltid : fodbolddigteBirger Peitersens Dem der ikke hopper -, fra 2004, om dansk fodboldfan-kultur, rammer fint emnet. Et bud på en anden anderledes bog kan være : fodbolddigteBirger Peitersens Dem der ikke hopper -, fra 2004, om dansk fodboldfan-kultur, rammer fint emnet. Et bud på en anden anderledes bog kan være Måltid : fodbolddigte.

Lektørudtalelse

Af

Henrik H. Pedersen


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2022

Bog

2021