Gå til indholdBodyfulness : din vej tilbage i kroppen


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

155 sider: ill. i farver

Udgivet

2020

genre/form

øvelserOriginaludgave

2020


Beskrivelse


Genopdag kroppen og få kontakt til dine indre følelser ved hjælp af metoden bodyfulness. For alle med interesse for krop og sjæl. Især for dem, der trænger til en pause fra tankemylderet


Anmeldelser (3)


9. feb. 2021

Genopdag kroppen og få kontakt til dine indre følelser ved hjælp af metoden bodyfulness. For alle med interesse for krop og sjæl. Især for dem, der trænger til en pause fra tankemylderet.

Mange lever et travlt liv, som ofte foregår mest i hovedet. Vi får ikke altid den fysiske krop med eller opfatter de signaler, den udsender. I mange tilfælde er vi også afskåret fra de følelser, som naturligt bor i kroppen. Dette gør forfatteren op med i denne bog, hvor hun introducerer til metoden bodyfulness. Metoden handler om, hvordan man ved at trække vejret på en særlig måde kan komme bedre i kontakt med sit indre følelsesliv, samt hvordan man udtrykker sine følelser gennem gråd, bevægelse og latter. Bogen er inddelt i 3 trin, hvor trin 1 handler om at få genetableret en forbindelse til kroppen. Trin 2 handler om at dykke ned i de følelser, man støder på, når man mærker sin krop og trin 3 har fokus på at dyrke livfuldheden og leve en dagligdag med kroppen som naturlig guide. Til slut en praktisk øvelsesdel med et 3-ugers introforløb.

Rigtig god introduktion til bodyfulness, der er baseret på både forskning og forfatterens egen mangeårige erfaring som fysioterapeut, yogalærer og åndedrætsterapeut. Gode øvelser, der alle er illustreret samt et layout der er feminint og minimalistisk.

Der findes ikke andet på dansk om "Bodyfulness", men man vil også kunne finde inspiration til mere nærvær og kropsfokus i Mindfulness i naturen


, der har fokus på mindfulness og naturens betydningDer findes ikke andet på dansk om "Bodyfulness", men man vil også kunne finde inspiration til mere nærvær og kropsfokus i Mindfulness i naturen, der har fokus på mindfulness og naturens betydning.

Lektørudtalelse

Af

Anne Birgitte Langkilde Hundahl

Tidsskrift for psykoterapi

Af

Heidi Frier

Årg. 29, nr. 1 (2021)

P [online]

Af

Michelle Angelica Lind Kaptain

2020-11-27


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2021

Ebog

2021

Bog

2020