Gå til indholdBodil Udsen : man kan jo ikke gå rundt og være en sukkerkage hele livet : biografi


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

341 sider: ill. (nogle i farver)

Udgivet

2016

genre/form

biografierOriginaludgave

2015


Beskrivelse


Historien om skuespilleren Bodil Udsens (1925-2008) liv og karriere i den danske film- og teaterverden


Anmeldelser (5)


7. okt. 2015

Værtshusmutter i "Huset på Christianshavn" og murermesterfrue i "Matador". Tjah, hvem husker ikke Bodil Udsen. Læs her historien om den folkekære skuespillerinde med det enestående talent. For alle, der er glade for danske skuespillerbiografier.

Denne biografi er baseret på kilder tæt på Bodil Udsen, såsom venner, plejebørn, skuespillerkolleger, samt forskellige instruktører, hun har arbejdet sammen med. Ud af dette er der kommet en biografi, der går bag facaden på Bodil Udsen og fortæller historien om mennesket bag skuespillerinden. Bogen er kapitelopdelt og skrider frem kronologisk begyndende med Bodils tidlige barndom, over ungdommen til de ældre år. Udgivet i hardback kvalitet med en del billedmateriale.

341 sider lyder måske af meget, men i selskab med Bodil Udsen læser bogen sig selv. En meget velskrevet og hjertevarm bog, der fortæller historien om en af dansk skuespils mest folkekære skuespillerinder.

Der er tidligere udgivet biografier om Bodil Udsen, så for yderligere biografisk litteratur se fx Jeg vil jo helst være fri


Velkommen


eller VelkommenDer er tidligere udgivet biografier om Bodil Udsen, så for yderligere biografisk litteratur se fx Jeg vil jo helst være fri eller Der er tidligere udgivet biografier om Bodil Udsen, så for yderligere biografisk litteratur se fx Jeg vil jo helst være fri eller Velkommen.

Lektørudtalelse

Af

Lars Ovesen

Kristeligt dagblad

Af

Claus Grymer

d. 14. nov. 2015

Berlingske tidende

Af

Jakob Steen Olsen

d. 29. sep. 2015

Politiken

Af

Bettina Heltberg

d. 21. sep. 2015

Teater-et


Informationer og udgaver

Bog

2016

Bog

2015

Lydbog (net)

2016

Lydbog (net)

2015

Lydbog (cd-mp3)

2015

Lydbog (cd)

2015

Ebog

2015