Gå til indholdBodil og dronning


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

197 sider

Udgivet

2019

Originaludgave

2019


Beskrivelse


I 1102 drager Dronning Bodil og Kong Erik Ejegod på pilgrimsfærd til Det Hellige Land. En svær rejse med sygdom, beskyldninger og svære beslutninger


Anmeldelser (1)


20. feb. 2019

I 1102 drager Dronning Bodil og Kong Erik Ejegod på pilgrimsfærd til Det Hellige Land. En svær rejse med sygdom, beskyldninger og svære beslutninger. En historisk roman for læsere med interesse for konge- og sagnhistorier.

Dronning Bodil var dronning af Danmark og i historien fremhæves især to ting hos den unge dronning; hendes strålende skønhed og hendes overbærenhed overfor ægtemanden, Kong Erik Ejegod, der trods sin gudfrygtighed ikke holdt sig tilbage, når de kom til de unge friller, der tilbød sig selv til Kongen. Her hører vi historien om kongeparrets pilgrimsfærd til Det Hellige Land, og de udfordringer Kongens udskejelser skaber. Og ikke mindst Dronningens splittede sind, som skildres ganske tydeligt med to karakterer i én; nemlig Dronningen og Bodil.

En detaljeret historisk roman med udgangspunkt i Dronning Bodils splittede - grænsende til det skizofrene - sind. Sprogligt kommer det til udtryk ved den indre dialog mellem Dronningen, den begærlige og egoistiske og Bodil, den uselviske og fromme. Sprogligt er romanen lidt tung og det spænder ben for det naturlige læseflow.

Kan sammenlignes med forfatterens tidligere udgivelse Bastard


En konge rejste ud


En mere detaljeret beskrivelse af Erik Ejegods pilgrimsrejse kan læses i En konge rejste ud. Romaner om den tidlige Danmarkshistorie kan man også finde hos forfattere som Maria Helleberg og Hanne ReintoftKan sammenlignes med forfatterens tidligere udgivelse Bastard En mere detaljeret beskrivelse af Erik Ejegods pilgrimsrejse kan læses i . Romaner om den tidlige Danmarkshistorie kan man også finde hos forfattere som Maria Helleberg og Hanne ReintoftKan sammenlignes med forfatterens tidligere udgivelse Bastard En mere detaljeret beskrivelse af Erik Ejegods pilgrimsrejse kan læses i En konge rejste ud. Romaner om den tidlige Danmarkshistorie kan man også finde hos forfattere som Maria Helleberg og Hanne Reintoft.

Lektørudtalelse

Af

Karina Høyer


Informationer og udgaver

Bog

2019

Lydbog (net)

2019

Lydbog (net)

2019

Lydbog (cd-mp3)

2019

Ebog

2019