Gå til indholdBloody hell : syg af menstruation


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

218 sider: ill.

Udgivet

2020

genre/form

erindringerOriginaludgave

2020


Beskrivelse


Lider du af voldsomme underlivssmerter - så voldsomme at de ofte gør dig ude af stand til at fungere både i privat- og arbejdslivet? Måske er du så en af de tusindvis af kvinder, der får en stemme via denne bog om smertehelvedet endometriose. Også relevant for fagpersonale, pårørende osv


Anmeldelser (2)


2. okt. 2020

Lider du af voldsomme underlivssmerter - så voldsomme at de ofte gør dig ude af stand til at fungere både i privat- og arbejdslivet? Måske er du så en af de tusindvis af kvinder, der får en stemme via denne bog om smertehelvedet endometriose. Også relevant for fagpersonale, pårørende osv.

Med udgangspunkt i sin egen sygehistorie sætter journalist og tv-vært Louise Dreisig fokus på en smertefuld og tabubelagt sygdom som op til 10% af kvinder i den fødedygtige alder lider af: endometriose. Ud over Louises personlige historie får vi viden om sygdommens væsen, interviews med fagpersoner og en kritik af samfundets lukkethed omkring at tale om menstruationsproblematikker i almindelighed og sundhedssystemets inkompetence i forhold til endometriosepatienter i særdeleshed.

En meget velskrevet og ærlig bog med et meget større formål end det forsøg på selvterapi, den startede ud som.

En anden personlig beretning om livet med endometriose er den lille Viljen til at ville - en smertefortælling uden filter


Et godt liv med endometriose


fra 2016. Derudover findes et par gode udgivelser fra Endometriose Foreningen heriblandt Et godt liv med endometrioseEn anden personlig beretning om livet med endometriose er den lille Viljen til at ville - en smertefortælling uden filter fra 2016. Derudover findes et par gode udgivelser fra Endometriose Foreningen heriblandt En anden personlig beretning om livet med endometriose er den lille Viljen til at ville - en smertefortælling uden filter fra 2016. Derudover findes et par gode udgivelser fra Endometriose Foreningen heriblandt Et godt liv med endometriose.

Lektørudtalelse

Af

Heidi Mørch

Ugeskrift for læger [online]

Af

Signe Perlman

2021-03-08


Informationer og udgaver

Bog

2020

Lydbog (net)

2020

Lydbog (net)

2020

Ebog

2020