Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Blodhævn : hvor kommer ondskaben fra?, stammer den fra barndommens kolde opvækst, ensomhed og overgreb, eller stammer den fra diktatorers griskhed og fornedrelse af og drab på egen befolkning, for magtens skyld eller begge dele?


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

469 sider

Udgivet

2016

Ophav

Inge Weingarte(forfatter)
Genre og formroman, krimi, politiromaner
Originaludgave

2016


Beskrivelse


Krimi fra Helsingør, hvor drabschef Bengt Langer skal identificere en ung kvinde, der findes død i havnen og kommer på sporet af en større menneskesmuglerring


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. jan. 2016

af

af

Per Månson

d. 22. jan. 2016

Krimi fra Helsingør, hvor drabschef Bengt Langer skal identificere en ung kvinde, der findes død i havnen og kommer på sporet af en større menneskesmuglerring. For læsere af danske krimier.

Nordsjællands Politi står med to - snart tre - lig af unge kvinder, der udseendemæssigt kunne stamme fra Balkan. Bent Langer og hans stab aner et mønster, der fører tråde tilbage til både kriminelle miljøer i Malmø og krigsforbrydelser under Balkan-krigene, samt ulovlig import af rugemødre til Danmark. Det er forfatterens anden krimi med Bengt Langer.

Plottet er skruet godt sammen og holder et højt spændingsniveau, der dog desværre trækkes ned af et meget detaljeret sprog med mange gentagelser.

Bogen er på niveau med etteren, Den bosniske forbindelse.Informationer og udgaver

2016

Bog

Inge Weingarte

Skriveforlaget, 1. udgave

2017

E-bog

Inge Weingarte

Skriveforlaget, 1. e-udgave