Gå til indhold



Blodets bånd


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

365 sider

Udgivet

2020

genre/form

roman



,

krimi



,

romaner



Originaludgave

2020


Beskrivelse


Spændende og hårrejsende krimi om kommissær Kim Stone, som denne gang skal opklare en række uhyggelige og koldblodige mord på tilsyneladende tilfældige mennesker og samtidig kæmpe en ubehagelig kamp på det personlige plan. For læsere af kriminalromaner


Anmeldelser (2)


17. sep. 2020

Spændende og hårrejsende krimi om kommissær Kim Stone, som denne gang skal opklare en række uhyggelige og koldblodige mord på tilsyneladende tilfældige mennesker og samtidig kæmpe en ubehagelig kamp på det personlige plan. For læsere af kriminalromaner.

Stone får et chok, da hun modtager et brev om at hendes psykopatiske og indespærrede mor, pludselig skal løslades. Chokket bliver kun endnu større, da hun finder ud af at den fængslede sociopat, Alexandra Thorne, som næsten drev Stone ud over kanten, har haft kontakt med Stones mor og nu har en yderst djævelsk og morderisk plan med Stone. Samtidig skal Stone opklare mordet på en velhavende kvinde, som er død ved knivstik i sin bil. Men da en kvindelig stofmisbruger bliver myrdet på præcis samme måde, uden tilsyneladende at have forbindelse til det første offer, bliver gode råd dyre for Stone. Da mordene fortsætter og ofrene bliver yngre, bliver Stone desperat for at finde den afstumpede morder. Femte bog i serien om Kim Stone. Første bog i serien er Tavse skrig


Stone får et chok, da hun modtager et brev om at hendes psykopatiske og indespærrede mor, pludselig skal løslades. Chokket bliver kun endnu større, da hun finder ud af at den fængslede sociopat, Alexandra Thorne, som næsten drev Stone ud over kanten, har haft kontakt med Stones mor og nu har en yderst djævelsk og morderisk plan med Stone. Samtidig skal Stone opklare mordet på en velhavende kvinde, som er død ved knivstik i sin bil. Men da en kvindelig stofmisbruger bliver myrdet på præcis samme måde, uden tilsyneladende at have forbindelse til det første offer, bliver gode råd dyre for Stone. Da mordene fortsætter og ofrene bliver yngre, bliver Stone desperat for at finde den afstumpede morder. Femte bog i serien om Kim Stone. Første bog i serien er Tavse skrig.

Endnu en forrygende bog i serien om Kim Stone, som varmt kan anbefales til alle krimilæsere. Underholdningen er i højsædet og plottet er uhyggelig godt. Karaktererne har både dybde og personlighed, og ondskaben lurer imellem hver sætning i denne særdeles velskrevede krimi.

Kan minde om Sharon Boltons kriminalromaner, hvoraf den første er Blodhøst


Kan minde om Sharon Boltons kriminalromaner, hvoraf den første er Blodhøst.

Lektørudtalelse

Af

Sanne Mendel

Litteratursiden.dk [online]

Af

Lene Jensen (f. 1964-04-15)

2020-10-30


Informationer og udgaver

Bog

2020

Lydbog (cd-mp3)

2020

Lydbog (net)

2020

Ebog

2020