Gå til indholdBliv skilt : uden at gå i stykker


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

163 sider

Udgivet

2019

Originaludgave

2019


Beskrivelse


Pyskolog og børnesagkyndig giver overblik og gode råd i en skilsmisseproces. Om det man skal prøve at undgå, hvis man vil gøre det godt for sig selv og sine børn


Anmeldelser (2)


9. okt. 2019

Fagbog om ikke at gå i stykker som menneske, fordi man bliver skilt. For voksne, der skal skilles, eller er blevet det, samt fagpersoner.

Bogen er skrevet af en børnesagkyndig psykolog. Den er opdelt i 10 kapitler om hver sit emne i skilsmisseprocessen. Fælles for alle kapitler er, at de begynder med en liste med kapitlets hovedbudskaber, og afsluttes med spørgsmål til læseren. Man kan læse bogen kronologisk eller tage de kapitler, der passer til ens individuelle situation. Bogen kredser om at være en god nok forælder, selv om man er blevet skilt. Bogen indeholder modeller og spørgsmål/opgaver til læseren.

Virkelig velskrevet og letlæst bog om et svært emne. Forfatteren formår at komme ind på de svære ting i en skilsmisse på en konstruktiv måde med mange konkrete råd til læseren. Det, at bogen både tager sig af det bagudrettede og det fremadrettede spor for den fraskilte, fungerer rigtig godt.

Skilsmissens ABC


Far, mor og skilsmissen


og Far, mor og skilsmissen er også rigtig gode til den skilsmisseramte læserSkilsmissens ABC og er også rigtig gode til den skilsmisseramte læserSkilsmissens ABC og Far, mor og skilsmissen er også rigtig gode til den skilsmisseramte læser.

Lektørudtalelse

Af

Inger Nygaard Kaad

Sundhedsplejersken

Af

Inger H. Bünger

Årg. 42, nr. 3 (2020)


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2021

Bog

2019

Ebog

2019