Gå til indholdBliv her : roman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

301 sider

Udgivet

2019

genre/form

roman,

romanerOriginaludgave

2019


Beskrivelse


Canadiske Hailey er sikker på, at hendes anonyme yndlingsklient er den berømte ishockeyspiller Matt Eriksson. En dag bliver hun nødt til at levere en tjeneste personligt og hun bliver ikke skuffet


Anmeldelser (1)


18. dec. 2018

Canadiske Hailey er sikker på, at hendes anonyme yndlingsklient er den berømte ishockeyspiller Matt Eriksson. En dag bliver hun nødt til at levere en tjeneste personligt og hun bliver ikke skuffet. Romantisk og sexet roman, som vil underholde alle yngre kvinder.

Hailey driver en anonym online leveringstjeneste sammen med sin eks-mand. Deres succesfulde virksomhed tiltrækker en masse rige kunder, som skal have hentet tøj på renseriet eller leveret blomster til elskerinden. Matt Erikson har valgt at være helt anonym, da de canadiske ishockeyspillere konstant bliver forfulgt af skrigende, kvindelige fans. Men da han ser Hailey bliver han nødt til at finde en måde, de kan mødes. Også selvom at Hailey er glødende ishockeyfan. Hverken Hailey eller Matt tror dog, at de kan leve op til kravene i et fast parforhold. Men derfor kan man jo godt date, ikke?.

Romantisk, underholdende og medrivende historie om endnu en af de sexede, canadiske ishockeyspillere, som også er hovedpersoner i de selvstændige bøger Ham


Os


Bare en chance


, Os og Bare en chance. Temaet med livet efter en skilsmisse bliver behandlet på en god måde og giver ekstra dybde til den underholdningsprægede overfladeRomantisk, underholdende og medrivende historie om endnu en af de sexede, canadiske ishockeyspillere, som også er hovedpersoner i de selvstændige bøger Ham, og Bare en chance. Temaet med livet efter en skilsmisse bliver behandlet på en god måde og giver ekstra dybde til den underholdningsprægede overfladeRomantisk, underholdende og medrivende historie om endnu en af de sexede, canadiske ishockeyspillere, som også er hovedpersoner i de selvstændige bøger Ham, Os og . Temaet med livet efter en skilsmisse bliver behandlet på en god måde og giver ekstra dybde til den underholdningsprægede overfladeRomantisk, underholdende og medrivende historie om endnu en af de sexede, canadiske ishockeyspillere, som også er hovedpersoner i de selvstændige bøger Ham, Os og Bare en chance. Temaet med livet efter en skilsmisse bliver behandlet på en god måde og giver ekstra dybde til den underholdningsprægede overflade.

Fans vil også elske Christina Laurens "Wild Seasons" serie, der starter med Sweet filthy boy


Fans vil også elske Christina Laurens "Wild Seasons" serie, der starter med Sweet filthy boy.

Lektørudtalelse

Af

Maria Sjøblom


Informationer og udgaver

Bog

2019

Lydbog (net)

2019

Lydbog (cd-mp3)

2019

Ebog

2019