Bøger / faglitteratur / rejsebeskrivelser

Blandt pungdyr og vulkaner : på hjul down under


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
296 sider: ill. i farver
Udgivet
2011
Ophav
Genre og form
rejsebeskrivelser

Beskrivelse


Fortælling om 4 måneders rejse i 2010 gennem New Zealand på scooter og efterfølgende 2 måneders vandring og bilrejse på Tasmanien og langs Australiens østkyst.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. nov. 2011

af

af

Stine Grabas

d. 2. nov. 2011

Globetrottere vil elske denne bog. Er både for folk som er på vej til New Zealand og for dem som allerede har været der. En rejseskildring for den almene interesserede med fængende titel og forside.

Fascinerende læsning om en 4 måneders rejse gennem New Zealand på scooter og efterfølgende 2 måneder på Tasmanien og Australien. Mikie Breum kommer helt ned i detaljen, som mangel på toiletpapir og beskrivelsen af de fantastiske bjerg- og gletchervandringer. Sproget er lige til at gå til og rejsebeskrivelsen bliver fuldendt af de mange fantastiske billeder, som bogen er fyldt med. Her får man rejseglæde for alle pengene.

Det er et par år siden, der er kommet en rigtig rejsebeskrivelse fra New Zealand En New Zealandsk mosaik af Helle Rettig fra 2006, er den seneste rejsebeskrivelse af samme format.

Spændende rejsebeskrivelse, hvor forfatteren formår at smitte sin læser med rejseglæde. Suppleret med flotte billeder er denne bog en fascinerende rejse, hvor man drømmer sig væk i skønne omgivelser.