Gå til indholdBlandt helte og generaler


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

226 sider

Udgivet

2022

Originaludgave

2022


Beskrivelse


Ella og de andre koldblodskrigere drager til Hamborg for at hjælpe deres familier under endnu en truende krig. Men end ikke koldblodskræfterne kan redde dem, da krigen for alvor bryder ud. For læsere af historisk fantasy


Anmeldelser (1)


22. apr. 2022

Ella og de andre koldblodskrigere drager til Hamborg for at hjælpe deres familier under endnu en truende krig. Men end ikke koldblodskræfterne kan redde dem, da krigen for alvor bryder ud. For læsere af historisk fantasy.

Ella, Adam, Henriette og Noa har boet 5 år i huset i skoven, da deres gamle general Roberto opsøger dem for at tage dem med til Hamborg. Danmark, der stadig er allieret med Frankrig og står på grænsen til en krig mod Preussen og Hamborg, hvor deres familier stadig bor, kan ende som en lus mellem to negle. Drevet af eventyrlyst drager de fire afsted, men mødet med Hamborg og de stridende parter går ikke som ventet og endnu engang bliver den gamle koldblodsenhed involveret i krigshandlinger og magtspil. Samtidig kæmper Henriette og Noa med drømmen om at blive forældre. Mødet med deres tidligere fjende Augustin bringer håb om, at det vil lykkes. Spørgsmålet er om alle er villige til at ofre det, der skal til.

God og spændende afslutning på en anderledes historisk fantasy-trilogi. Dette bind er lidt sværere at gå til med sine mange politiske intriger, men seriens læsere skal nok holde ved. Bøgerne kan ikke læses selvstændigt.

Blandingen af dansk historie og magiske elementer ses også i Vølvens spådom


Vølvens vej - Snehild


, hvor to børn skal forhindre en krig, men er for lidt yngre læsere. Ældre læsere kan kaste sig over Vølvens vej - Snehild : romanBlandingen af dansk historie og magiske elementer ses også i Vølvens spådom, hvor to børn skal forhindre en krig, men er for lidt yngre læsere. Ældre læsere kan kaste sig over : romanBlandingen af dansk historie og magiske elementer ses også i Vølvens spådom, hvor to børn skal forhindre en krig, men er for lidt yngre læsere. Ældre læsere kan kaste sig over Vølvens vej - Snehild : roman.

Lektørudtalelse

Af

Christine Christensen


Informationer og udgaver

Bog

2022

Lydbog (net)

2022

Ebog

2022