Gå til indholdBlack out


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

140 sider

Udgivet

2016

genre/form

noveller,

gys,

horrorOriginaludgave

2016


Beskrivelse


Gysernoveller, der kredser om tab, angst og mistet kontrol og ombytning af roller. Bødlen bliver offeret, den forsmåede hævner bliver forbryderen og beskytteren bliver udøveren af vold


Anmeldelser (3)


29. apr. 2016

Nye uhyggelige gysernoveller for unge og voksne, der kredser om tab, angst og mistet kontrol. Rollerne byttes om, bødlen bliver offeret, den forsmåede hævner bliver forbryderen og beskytteren bliver udøveren af vold.

Seks nyskrevne gysernoveller fra Kenneth Bøgh Andersen. Om forfatteren der med god grund frygter det hvide papir, om den unge plageånd der selv ender som offer. Om en sørgende mor der hævner sig og en meget stresset far der får blackout. Om en ung pige der lider af tvangstanker og om en alkoholiker der mister alt og pludselig får magt over liv og død.

Det er ikke uden grund at Bøgh Andersen er blevet meget populær og disse seks noveller lever fuldt op til forventningerne. De er velskrevne og uhyggelige og rammer ned i en genkendelig hverdag. De pirker til tvangstanker og angst som de fleste føler en snert af og til, og derfor virker de.

Kenneth Bøgh Andersen har udgivet flere gysernoveller bl.a. En rejse gennem natten. [Bind 1] og i samme genre findes fx også Stephen Kings NatholdetEn rejse gennem natten. Bind 1


Natholdet


Kenneth Bøgh Andersen har udgivet flere gysernoveller bl.a. En rejse gennem natten. [Bind 1] og i samme genre findes fx også Stephen Kings Kenneth Bøgh Andersen har udgivet flere gysernoveller bl.a. En rejse gennem natten. [Bind 1] og i samme genre findes fx også Stephen Kings Natholdet.

Lektørudtalelse

Af

Julie Arndrup

Berlingske tidende

Af

Kari Sønsthagen

d. 24. jun. 2016

Weekendavisen

Af

Marie Theilmann

d. 17. jun. 2016


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2018

Punktskrift

2018

Bog

2016

Ebog

2016