Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Black notice


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

201 sider

Udgivet

2017

Ophav

Lotte Petri(forfatter)
Genre og formroman, krimi
Målgruppe

til voksne

Originaludgave

2017


Beskrivelse


Krimi. Et kvindelig dukker op i Dragør havn og hendes underliv er for nyligt blevet opereret. Snart dukker et tilsvarende lig op i Norge og i Holland. Efterforskningsleder Felix Jørgensen ser en sammenhæng og prøver at lokke seriemorderen frem


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. nov. 2017

af

af

Stine Grabas

d. 10. nov. 2017

Et kvindelig dukker op i Dragør havn. Kvindens underliv er for nyligt blevet opereret. Snart dukker et tilsvarende lig op i Norge og i Holland. Efterforskningsleder Felix Jørgensen ser en sammenhæng og prøver at lokke seriemorderen frem. For alle læsere af krimier, som ikke er fintfølende i forhold til blodige beskrivelser.

Efterforskningsleder Felix Jørgensen bliver kaldt ud til Dragør havn. Her sidder en kvinde fast i en bil, myrdet. Hun har fået fjernet begge æggeledere, sandsynligvis mens hun stadig var i live. Gennem Interpol opsnuser Felix endnu to kvindelig, som ligner mordet til forveksling. Ét i Norge og ét i Holland. De makabre t-kryds i kvindernes underliv ser professionelle ud og sammen med makkeren Kathrine Nymark, forsøger de at lokke seriemorderen frem. Alle kvinderne ligner hinanden, så Kathrine går i forklædning.

En krimi med fart over feltet og som skal nå meget på 200 sider. Derfor kommer man ikke rigtig i dybden i forhold til plot og personer. Undervejs er der kritik af asyllejre, og så skal man som læser kunne tåle de lidt makabre beskrivelser.

I Petris egen Djævelens værker der også en seriemorder på spil. Petri kan sammenlignes med andre krimiforfattere som Pia Reesen Brønnum.Informationer og udgaver

2017

Bog

Lotte Petri

Saga, 1. udgave

2018

Bog stor skrift

Magnumbøger

Lindhardt og Ringhof