Bøger / skønlitteratur / roman

Blår


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


I århundreder har de sidste mennesker overlevet i et gennemkontrolleret samfund i en underjordisk silo. Da mekanikeren Juliette fra siloens bund bliver valgt til sherif, opdager hun at nogen har stukket hele samfundet blår i øjnene.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. jan. 2018

af

af

Jens Rasmussen

d. 11. jan. 2018

I en gigantisk underjordisk silo bor tusinder af mennesker. Over dem er jorden forgiftet og ødelagt. I et samfund så skrøbeligt skal status quo opretholdes for enhver pris. For læsere af spænding og science fiction. Første del af serie.

I århundreder har de sidste mennesker overlevet i et gennemkontrolleret samfund i en underjordisk silo. Forbrydere bliver sendt op til overfladen for at rengøre de kameraer, der ser ud på den døde jord, hvorefter de dør. Da sheriffen Holston får et sammenbrud og selv bliver sendt ud, skal borgmesteren hurtigt udpege en afløser. Valget falder, meget mod IT-afdelingens vilje, på Juliette, en af mekanikerne fra silobunden. Hun indser hurtigt at noget er helt forkert i samfundets maskinrum, men også at nytænkning kan slå dig ihjel.

"Blår" er letlæst og rigtig spændende, på samme måde som en Dan Brown-roman kan være det. Bogens force er den unikke setting og et spændende plot, der driver handlingen frem. En anke kunne være at hovedpersonen mangler lidt dybde.

Minder både om det isolerede samfund i Stephen Kings Under kuplenDødsspillet og en kvindes oprør mod det totalitære samfund i DødsspilletMinder både om det isolerede samfund i Stephen Kings Under kuplen og en kvindes oprør mod det totalitære samfund i .


litteratursiden.dk

d. 22. jan. 2018

af

af

Arne Larsen

d. 22. jan. 2018

Bag den kryptiske titel gemmer sig en forunderlig og fantastisk Science Fiction historie. Den post-apokalyptiske spændingsroman er tankevækkende og vedkommende og særdeles svær at lægge fra sig. Hugh...


Himmelskibet

Nr. 54 (2018)

af

af

Jette S. F. Holst

Nr. 54 (2018)