Gå til indholdBjergtaget - jordmassens dronning


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

474 sider

Udgivet

2020

genre/form

roman,

dark fantasyOriginaludgave

2020


Beskrivelse


Fantasy. Askatla, Johannes og Sigrid er flygtet ind i elvernes rige, Bjerget. Jordmassens Dronning opererer i det skjulte. Men hvem kan de stole på og kan det lykkes dem at redde menneskene?


Anmeldelser (2)


15. apr. 2020

Askatla, Johannes og Sigrid er flygtet ind i elvernes rige, Bjerget. Men hvem kan de stole på og kan det lykkes dem at redde menneskene? Afsluttende 3. bind i serien "Bjergtaget", som er guf for voksne fantasyfans.

Elverkvinden Askatla er såret efter både tortur og drabelige kampe, men hun har ikke tænkt sig at give op. Fast besluttet på at hævne sin menneskesøster er Askatla ligeglad med hvem, hun skal dele seng med eller dræbe. Sigrid angriber det hele som en analyserende universitetsstuderende, selvom hun som elver har måttet efterlade sin familie i verden udenfor. Ekssoldaten Johannes er endelig blevet genforenet med sin elskede Sohrab. Men også Johannes er parat til at tage alle midler i brug for at sikre menneskeheden. Men hvem er Jordmassens Dronning, og hvordan kan hun bekæmpes?.

Forrygende afslutning på den actionmættede elvertrilogi af danske Sidsel Sander Mittet. Her er (lidt) mindre sex og mange flere kampscener alt imens vores helte optrevler forbindelserne til de gamle folkeviser. Folkevisen "Agnete og havmanden" danner baggrund for denne kamp mellem mennesker og elvere. Forfatteren lykkes også her med at væve nutid og fortid smukt sammen, og alle ender knyttes i afslutningen på trilogien.

Danske Mette Sejrbo skriver også actionfyldt og sexet dark fantasy for voksne. Her bør man starte med Heksens kald


Danske Mette Sejrbo skriver også actionfyldt og sexet dark fantasy for voksne. Her bør man starte med Heksens kald.

Lektørudtalelse

Af

Maria Sjøblom

Litteratursiden.dk [online]

Af

Arne Larsen (f. 1952)

2020-04-24


Informationer og udgaver

Bog

2020