Gå til indholdBjerget


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

493 sider

Udgivet

2017

genre/form

roman,

krimiOriginaludgave

2017


Beskrivelse


Krimi. Familiefaderen Jeremiah Salinger sætter ægteskab og eget sind over styr, i opklaringen af tre bestialske mord på tre unge mennesker


Anmeldelser (4)


4. aug. 2017

Nervepirrende og uhyggelig thriller om et bestialsk mord på tre unge mennesker og familiefaderen Jeremiah som forsøger at opklare mordene. For alle læsere af thrillere.

Familiefaderen Jeremiah Salinger lider af Post Traumatisk Stress Syndrom efter en voldsom ulykke på en gletsjer. Han vender langsomt tilbage til livet takket være sin kone og femårige datter. Men da hans svigerfar Werner fortæller ham om Bletterbach-mordene, forsvinder Jeremiah ind i opklaringen af tre bestialske mord på unge mennesker, som mange år forinden er forsvundet på et bjerg. Langsomt forgiftes og besættes hans sind af opklaringen af mordene og han er på randen af vanvid.

En virkelig anbefalesesværdig thriller, som holder læserens interesse og opmærksom fanget til sidste side.

Ønskes andre lignende thrillere, kan Jo Nesbøs forfatterskab anbefales. Selvom "Bjerget" ikke er en del af en serie med en gennemgående karakter, ligner de hinanden i forhold til fortælleformen. Nesbøs første bog om politimanden Harry Hole, hed Flagermusmanden


Ønskes andre lignende thrillere, kan Jo Nesbøs forfatterskab anbefales. Selvom "Bjerget" ikke er en del af en serie med en gennemgående karakter, ligner de hinanden i forhold til fortælleformen. Nesbøs første bog om politimanden Harry Hole, hed Flagermusmanden.

Lektørudtalelse

Af

Sanne Mendel

Litteratursiden.dk [online]

Af

Anne Grete Jacobsen

2017-09-18

Kristeligt dagblad

Af

Mie Petersen

d. 4. nov. 2017

Politiken

Af

Bo Tao Michaëlis

d. 4. sep. 2017


Informationer og udgaver

Ebog

2018

Ebog

2017

Punktskrift

2018

Bog

2017

Lydbog (net)

2017

Lydbog (cd-mp3)

2017