Gå til indholdBøger / faglitteratur

Biologididaktik : mellem fag og didaktik


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

254 sider: ill. i farver

Udgivet

2018

Ophav
Målgruppe

til voksne

Undervisning

for biologiundervisning, for læreruddannelse, for lærere


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. jan. 2018

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 18. jan. 2018

En indføring i grundskolens biologididaktik anno 2018. Bogen har relevans for grundskolens undervisere i faget biologi og kan anvendes ved uddannelse og videreuddannelse af biologilærere.

Gennem 9 kapitler kommer bogen rundt om det biologididaktiske felt med emner som biologi som dannelsesfag, eksterne læringsmiljøer, mål og evaluering, tværfagligt samarbejde samt praktisk arbejde i biologifaget. Kapitlerne afsluttes med en samling spørgsmål, som kan bruges ved uddannelse og videreuddannelse af biologilærere samt i fagteams på skolerne.

Det er en både velovervejet, grundig og kompetent udgivelse, som opkvalificerer sin læser fagdidaktisk samt giver relevant viden til at kunne undervise i faget biologi anno 2018.

Bogen kan læses i samspil med andre udgivelser skrevet målrettet grundskolens undervisere og kommende undervisere i faget biologi. Det kunne eksempelvis være titler som Fagdidaktik i naturfagGuide til fælles mål i naturfag


og Guide til fælles mål i naturfagBogen kan læses i samspil med andre udgivelser skrevet målrettet grundskolens undervisere og kommende undervisere i faget biologi. Det kunne eksempelvis være titler som Fagdidaktik i naturfag og .


Kaskelot

Nr. 232 (2020)

af

af

Charlotte Trolle Olsen

Nr. 232 (2020)Informationer og udgaver

2018

Bog

Pernille Ulla Andersen

Hans Reitzel, 1. udgave