Bøger / faglitteratur / biografier

Beyoncégrafika : en grafisk biografi om Beyoncé


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
256 sider: ill. i farver
Udgivet
2018
Ophav
Genre og form
biografier

Beskrivelse


Om sangerinden og aktivisten Beyoncé (f. 1981) fra hendes debut i showbusiness som 8-årig, til tiden i pigegruppen Destinys Child og den efterfølgende solokarriere.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. nov. 2018

af

af

Merete Trap

d. 2. nov. 2018

"Jeg er færdig med at være en popstjerne. Jeg vil være et ikon". Dette er udtalt af sangerinden Beyoncé, og man må sige at det er lykkedes hende! Her kommer en grafisk biografi om sangerinden Beyoncé, for alle den populære sangerindes fans, dog mest voksne.

Bogen starter med en prolog, efterfulgt af 11 kapitler med overskrifter som "Destinyś Childs opstigen", "Beyoncé går solo" og "Sasha Fierce bliver gift". I bogen gennemgås sangerindens liv fra hendes debut i showbusiness som 8-årig og frem til i dag, hvor hun er på sin karrieres højdepunkt, er gift med rapperen Jay Z og mor til tre. Sidst i bogen slutnoter og bibliografi. Bogen er skrevet af Chris Roberts som også har udgivet Michael Jackson - kongen af pop 1958-2009 og illustreret med fotos fra sangerindens liv.

Dette er en yderst informativ og grundig biografi, der kommer hele vejen rundt om én af vor tids største sangerinder. Bogen er fyldt med lækre billeder, som fans kan gå på opdagelse i, samt forskellige pudsige facts, såsom statistik over navnet Beyoncés popularitet. Layoutmæssigt er bogen indbydende, forsiden er iøjnefaldende og fans af sangerinden vil nyde denne lækkerbisken.

Der er ikke udgivet andre biografier om Beyoncé på dansk, men i 2002 udkom bogen Destiny's ChildMadonna. Kan sammenlignes med andre biografier om store, amerikanske pop-ikoner som fx MadonnaDer er ikke udgivet andre biografier om Beyoncé på dansk, men i 2002 udkom bogen Destiny's Child. Kan sammenlignes med andre biografier om store, amerikanske pop-ikoner som fx .