Bøger / faglitteratur / øvelser

Bevidst forældreskab : en vej til nærvær, glæde og højt selværd i familien


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
302 sider
Udgivet
2019
Ophav
Genre og form
øvelser
Målgruppe
for forældre

Beskrivelse


Selvudviklingsbog med øvelser, der skal lære forælderen at elske sig selv, hvilket vil styrke relationen til børnene og give dem styrke.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. nov. 2019

af

af

Jytte Bræmer

d. 5. nov. 2019

Selvudviklingsbog med fokus på forældreskabet og relationen til vores børn.

Forfatteren præsenterer sin livsfilosofi gennem øvelser. Bogen er lagt op som en 40 dages rejse for læseren, hvorved man opnår en højere selvindsigt. Grundtanken er, at man er nødt til at kende sig selv og konstant arbejde med sit eget indre med det mål at opnå større selvværd - selvkærlighed kalder forfatteren det. Det vil styrke relationen til vores børn og samtidig give dem styrke. Struktureret i fire hovedkapitler med hver 10 mentale øvelser, der udføres en dag ad gangen - ialt 40 øvelser. Forfatteren har en hjemmeside www.kisserpaludan.dk, som der henvises til. Hun driver kursusvirksomhed og udgiver podcasten Soultalk.

Forfatteren fremstår som en dansk udgave af Louise Hay, som det også ses af litteraturlisten, at hun er meget inspireret af. Hun pointerer i forordet, at det er med vilje, at der er mange gentagelser gennem teksten, da man skal fornemme en slags meditativ rejse. Og der er også mange omskrivninger af forfatterens enkle hovedpointe. Om man kan følge forfatterens spirituelle tankegang er en smags- og trossag. Det er ikke en bog om livet som forældre og børneopdragelse, snarere en præsentation af en spirituel livsfilosofi og tænkning, der også påvirker forholdet til børnene i familien.

Mindfulness for forældreHverdagens små mirakler og Hverdagens små mirakler omhandler begge samme temaMindfulness for forældre og omhandler begge samme tema.