Gå til indholdBeton Rouge


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

218 sider

Udgivet

2021

genre/form

roman,

krimi,

romanerOriginaludgave

2021


Beskrivelse


Andet bind i krimiserien om statsanklager Chastity Riley, hvor direktøren og personalechefen for et forlag findes bevidstløse og mishandlede. Er der tale om en hævnaktion fra medarbejderne? For krimilæsere


Anmeldelser (1)


25. jan. 2021

Andet bind i krimiserien om statsanklager Chastity Riley, hvor direktøren og personalechefen for et forlag findes bevidstløse og mishandlede. Er der tale om en hævnaktion fra medarbejderne? For krimilæsere.

I "Beton Rouge" bliver forlagsdirektøren og chefen for forlagets personaleafdeling fundet bevidstløse. De bliver hver især fundet mishandlede i et bur ved et stort bladhus. Statsanklager Chastity Riley dykker ned i sagen, der kunne pege på en hævnaktion fra en af medarbejderne på forlaget. Forud for at de bliver fundet, er der sket store fyringsrunder, og ledelsen har stukket penge i egne lommer. Efterforskningen finder dog andre sammenhænge mellem de involverede end blot forlaget. I "Mexicoring" ender en række ildspåsættelser af biler i Hamburg med, at Nouri, der lige er flygtet fra sin klanfamilie i Bremen, brænder ihjel. Nu skal Chastity Riley dykke ned i disse klanfamiliers kriminelle undergrundsverden. Der åbner sig et vid forgrenet spind af løgne og ondskab. Samtidig er en uforløst kærlighed et vigtigt spor i sagen. Selvstændige efterfølgere til Den blå nat


, der var den første bog om Chastity RileyI "Beton Rouge" bliver forlagsdirektøren og chefen for forlagets personaleafdeling fundet bevidstløse. De bliver hver især fundet mishandlede i et bur ved et stort bladhus. Statsanklager Chastity Riley dykker ned i sagen, der kunne pege på en hævnaktion fra en af medarbejderne på forlaget. Forud for at de bliver fundet, er der sket store fyringsrunder, og ledelsen har stukket penge i egne lommer. Efterforskningen finder dog andre sammenhænge mellem de involverede end blot forlaget. I "Mexicoring" ender en række ildspåsættelser af biler i Hamburg med, at Nouri, der lige er flygtet fra sin klanfamilie i Bremen, brænder ihjel. Nu skal Chastity Riley dykke ned i disse klanfamiliers kriminelle undergrundsverden. Der åbner sig et vid forgrenet spind af løgne og ondskab. Samtidig er en uforløst kærlighed et vigtigt spor i sagen. Selvstændige efterfølgere til Den blå nat, der var den første bog om Chastity Riley.

De to bøger lægger sig stilmæssigt på linje med Den blå nat


. De er velskrevne, men med mange informationer og plotændringer. Stedspecifikke detaljer og historie om Tyskland fylder en del i historierneDe to bøger lægger sig stilmæssigt på linje med Den blå nat. De er velskrevne, men med mange informationer og plotændringer. Stedspecifikke detaljer og historie om Tyskland fylder en del i historierne.

Der kan drages paralleller med Michael Katz Krefeld, Jussi Adler-Olsen og Steffen Jacobsen.

Lektørudtalelse

Af

Martin Minka Jensen


Informationer og udgaver

Bog

2021

Lydbog (net)

2021

Ebog

2021