Gå til indholdBesat


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

291 sider

Udgivet

2009

Originaludgave

2009


Beskrivelse


Krimi. To små piger bliver dræbt i en ulykke. Tre mennesker overværer måske ulykken. Hvem taler sandt og hvem lyver? Mette Rossel og kæresten, politiassistent Morten Krag blandes ind i sagen, der hurtigt bliver en sump af hævntørst


Anmeldelser (2)


4. nov. 2009

Ny dansk krimi, der er første del af en planlagt trilogi. Til de krimilæsere, der vil læse om mord, hemmeligheder og opklaringsarbejde i genkendelige omgivelser.

I klassisk stil sker der en ulykke i starten af romanen. Herefter springer vi et år, og så rodes de to hovedpersoner, Mette Rossel og Morten Krag ind i sagen, der hurtigt eskalerer med flere dødsfald og mystiske hændelser. Vi er på veltramptet territorium med en politiassistent og hans kæreste som drivkrafter i opklaringsarbejdet. Veltrampet og godt territorium, med fint plot og gode karakteristikker. Tilstrækkeligt med personer til, at det er svært at regne ud, hvem der står bag, og hvad motivet er. På bagsiden skitseres hovedhandlingen og det tydeliggøres, at det er første afsluttede del af 3. Herudover at vi har stiftet bekendtskab med den ene hovedperson før i to romaner. Forsiden er en uinteressant pixeleret skitse af det øverste af et hoved og signalerer ikke tydeligt kriminalroman. Forfatteren er kendt fra øvrige krimititler.

Vi har mødt politiassistenten Morgen Krag i romanerne Blind vej, 2006 og Foran mørket, 2008. Herudover 6 øvrige kriminalromaner.

Dansk krimiforfatter. Makkerpar kendt fra 2 tidligere titler. Selvstændig første del af trilogi. Glimrende kriminalroman fra Danmark. Kedelig forside. Til krimilæsere. Fint plot, ind imellem lidt stive replikker. Fine personportrætter. Opsummerende opklaringssamtale i sidste kapitel. Genretypisk og med bred anvendelighed.

Lektørudtalelse

Af

Sanne Caft

Politiken

Af

Bo Tao Michaëlis

d. 27. dec. 2009


Informationer og udgaver

Ebog

2016

Ebog

2014

Lydbog (net)

2011

Lydbog (net)

2010

Lydbog (cd-mp3)

2010

Lydbog (cd)

2010

Bog

2009