Gå til indholdBent Fabricius-Bjerre : en biografi


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

311 sider: ill. (nogle i farver)

Udgivet

2014

Originaludgave

2014


Beskrivelse


Portræt af musikeren, mennesket og forretningsmanden Bent Fabricius-Bjerre (f. 1924), som står bag melodier som "Alleycat","Forelsket i København", og temaet til "Olsenbanden" og "Matador". Samt fortælling om hans op- og nedture, og hans venner kommenterer på, hvordan han er som ven


Anmeldelser (3)


15. okt. 2014

Alle har fløjtet med på en af hans utallige melodier. Musikkens gentleman Bent Fabricius-Bjerre er født i 1924, men hans musik har ingen alder. Til interesserede i musikeren hans liv.

Bent Fabricius-Bjerre står bag melodier som "Alleycat","Forelsket i København", og temaerne til "Olsenbanden" og "Matador". I denne bog får vi historien om musikeren, mennesket og forretningsmanden Bent Fabricius-Bjerre. Forfatteren Danny Travn har interviewet Fabricius-Bjerre og nedfældet hans historie. Bogen fortæller om Fabricius-Bjerres op- og nedture, og hans venner kommenterer på, hvordan han er som ven. Bogen præsenteres som den officielle Bent Fabricius-Bjerre biografi, selvom der er udkommet andre bøger om ham.

Biogafien er levende fortalt og det er spændende læsning at opleve de mange aspekter Fabricius-Bjerre har, bl.a. som forretningsmand. Det er mest den rosenrøde historie man får om Fabricius-Bjerre, og fiaskoerne og skilsmissen skrives der ikke meget om. Men man er meget godt underholdt undervejs.

Af yderligere Bent Fabricius-Bjerre biografier findes: Klaver med mer


Tanker ved tangenterne


og Tanker ved tangenterne. Det er næsten den samme historie der fortælles, i denne bog kommer Fabricius-Bjerres venner dog også til ordeAf yderligere Bent Fabricius-Bjerre biografier findes: Klaver med mer og . Det er næsten den samme historie der fortælles, i denne bog kommer Fabricius-Bjerres venner dog også til ordeAf yderligere Bent Fabricius-Bjerre biografier findes: Klaver med mer og Tanker ved tangenterne. Det er næsten den samme historie der fortælles, i denne bog kommer Fabricius-Bjerres venner dog også til orde.

Lektørudtalelse

Af

Allan Thomsen Volhøj

Jyllands-posten

Af

Michael Møller

d. 11. okt. 2014

Berlingske tidende

Af

Jakob Steen Olsen

d. 31. okt. 2014


Informationer og udgaver

Bog

2014

Lydbog (cd-mp3)

2014

Lydbog (cd)

2014

Ebog

2014

Lydbog (net)

2014

Lydbog (net)

2014