Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Belgravia : roman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

434 sider

Udgivet

2017

Ophav

Julian Fellowes(forfatter)

Agnete Stjernfelt(oversætter)
Genre og formroman
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Familien Trenchard har en hemmelighed - en hemmelighed der truer med at skabe stor skandale og ødelægge deres chancer for at kravle højere op på rangstien i det engelske aristokrati


Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. jun. 2016

af

af

Iben Jakobsen

d. 28. jun. 2016

En storslået historisk roman om hemmeligheder, skandaler og aristokratiet i 1840'ernes London. For fans af Downton Abbey, historiske drama og kærligheds- og slægthistorier.

Historien udfolder sig i London i 1840'erne - en tid med store samfundsmæssige opbrud og sociale omvæltninger, hvor de gamle aristokratier og de nyrige familier kæmper om pladsen. Men det hele starter til en bal i 1815, natten før slaget ved Waterloo, hvor en families liv ændres for altid. Vi følger familien Trenchard, en handelsfamilie, der har en hemmelighed, som kan true deres position blandt de gamle aristokratier. Belgravia udkom først som roman-føljeton i 11 afsnit, der udkom uge efter uge som både e-bog og lydbog. Efterfølgende er den blevet udgivet samlet i papirform.

Storslået, fængende, flot og dragende. Fellowes har skrevet en roman, der går lige i hjertet og spiller på alle tangenter lige fra kærlighed og loyalitet til jalousi, drama og opgør. Var man vild med Downton Abbey, er her den oplagte bog at læse, så man atter kan blive transporteret tilbage i tiden. Nem at gå til og umulig at lægge fra sig.

Andre bøger der også tager læseren med på en rejse gennem det sidste århundrede kunne fx være MidnatsrosenHuset ved Riverton


Børnenes bog


af Lucinda Riley, Huset ved Riverton af Kate Morton og Børnenes bog af AS ByattAndre bøger der også tager læseren med på en rejse gennem det sidste århundrede kunne fx være Midnatsrosen af Lucinda Riley, af Kate Morton og Børnenes bog af AS ByattAndre bøger der også tager læseren med på en rejse gennem det sidste århundrede kunne fx være Midnatsrosen af Lucinda Riley, Huset ved Riverton af Kate Morton og af AS Byatt.


Litteratursiden.dk [online]

d. 19. jul. 2016

af

af

Camilla Laugesen

d. 19. jul. 2016


Litteratursiden.dk [online]

d. 12. jul. 2016

af

af

Britta Voergaard Poulsen

d. 12. jul. 2016


Weekendavisen

d. 1. jul. 2016

af

af

Linea Maja Ernst

d. 1. jul. 2016


Børsen

d. 1. jul. 2016

af

af

Line Rasmussen

d. 1. jul. 2016Informationer og udgaver

2017

Bog

Julian Fellowes

Politiken, 2. udgave

2016

Bog

Julian Fellowes

Politiken, 1. udgave

2016

Bog

Julian Fellowes

Gyldendals Bogklubber, 1. bogklubudgave

2016

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Githa Lehrmann

Politiken

2016

E-bog

Julian Fellowes

Politiken, 1. e-bogs-udgave

2016

Lydbog (online)

indlæser: Githa Lehrmann

Politiken