Bøger / skønlitteratur / roman

Belgravia : roman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
434 sider
Udgivet
2017
Ophav
Genre og form
roman

Beskrivelse


Familien Trenchard har en hemmelighed - en hemmelighed der truer med at skabe stor skandale og ødelægge deres chancer for at kravle højere op på rangstien i det engelske aristokrati.

Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. juni 2016

af

af

Iben Jakobsen

d. 28. juni 2016

En storslået historisk roman om hemmeligheder, skandaler og aristokratiet i 1840'ernes London. For fans af Downton Abbey, historiske drama og kærligheds- og slægthistorier.

Historien udfolder sig i London i 1840'erne - en tid med store samfundsmæssige opbrud og sociale omvæltninger, hvor de gamle aristokratier og de nyrige familier kæmper om pladsen. Men det hele starter til en bal i 1815, natten før slaget ved Waterloo, hvor en families liv ændres for altid. Vi følger familien Trenchard, en handelsfamilie, der har en hemmelighed, som kan true deres position blandt de gamle aristokratier. Belgravia udkom først som roman-føljeton i 11 afsnit, der udkom uge efter uge som både e-bog og lydbog. Efterfølgende er den blevet udgivet samlet i papirform.

Storslået, fængende, flot og dragende. Fellowes har skrevet en roman, der går lige i hjertet og spiller på alle tangenter lige fra kærlighed og loyalitet til jalousi, drama og opgør. Var man vild med Downton Abbey, er her den oplagte bog at læse, så man atter kan blive transporteret tilbage i tiden. Nem at gå til og umulig at lægge fra sig.

Andre bøger der også tager læseren med på en rejse gennem det sidste århundrede kunne fx være MidnatsrosenHuset ved RivertonBørnenes bog af Lucinda Riley, Huset ved Riverton af Kate Morton og Børnenes bog af AS ByattAndre bøger der også tager læseren med på en rejse gennem det sidste århundrede kunne fx være Midnatsrosen af Lucinda Riley, af Kate Morton og Børnenes bog af AS ByattAndre bøger der også tager læseren med på en rejse gennem det sidste århundrede kunne fx være Midnatsrosen af Lucinda Riley, Huset ved Riverton af Kate Morton og af AS Byatt.


Weekendavisen

d. 1. juli 2016

af

af

Linea Maja Ernst

d. 1. juli 2016


Børsen

d. 1. juli 2016

af

af

Line Rasmussen

d. 1. juli 2016