Gå til indholdBekymringsfælden : sådan slipper du fri og lukker livet ind


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

116 sider: ill.

Udgivet

2015

Originaludgave

2015


Beskrivelse


Beskriver hvordan man slipper af med angst ved brug af angst-strategisk terapi. Med cases, tests og arbejdsark der kan benyttes til forståelse af sin egen angst


Anmeldelser (1)


25. mar. 2015

Læs her om, hvordan man kan blive sin angst kvit ved brug af angst-strategisk terapi. Målgruppen er voksne der lider af angst.

Lotte Ingerslev er psykoterapeut, m.a. og driver angst-strategisk center. Bogen "Bekymringsfælden" fortæller om angst-strategisk terapi. En terapi der er baseret på dokumenterede metoder fra bl.a. kognitiv adfærdsterapi, mindfulness og "acceptance and commitment therapy". Fokus er på den enkeltes indstilling til uvished og angst. Der er cases til at vise eksempler på forskellig angst, samt tests og arbejdsark, som læseren kan bruge til at forstå sin egen angst. Der er et noteregister.

Et udmærket bud på en bog om, hvordan man kan arbejde med sin angst og reaktion herpå.

Lotte Ingerslev har her skrevet en bog omhandlende den angst-strategiske terapi som hun er eneste udbyder af i Danmark. Af andre bøger der omhandler, hvordan man slipper af med angst og bekymringer kan nævnes At overvinde bekymring og uro


Lotte Ingerslev har her skrevet en bog omhandlende den angst-strategiske terapi som hun er eneste udbyder af i Danmark. Af andre bøger der omhandler, hvordan man slipper af med angst og bekymringer kan nævnes At overvinde bekymring og uro.

Lektørudtalelse

Af

Katja Larsen


Informationer og udgaver

Bog

2015