Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Begynderheld


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

313 sider

Udgivet

2019

Ophav

Kate Clayborn(forfatter)

Sarah Louise Pedersen(oversætter)
Genre og formroman, kærlighedsromaner, romaner
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Kit kan godt lide stabilitet og ro. En stor lottogevinst gør hende bare endnu mere fast besluttet på, at intet skal ændres. Men da den lækre Ben forsøger at rekruttere hende til en stor forskerstilling, kommer der følelser i klemme


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. jul. 2019

af

af

Maria Sjøblom

d. 19. jul. 2019

Kit kan godt lide stabilitet og ro. En stor lottogevinst gør hende bare endnu mere fast besluttet på, at intet skal ændres. Men da den lækre Ben forsøger at rekruttere hende til en stor forskerstilling, kommer der følelser i klemme. Romantisk feel-good roman for især kvinder.

Kit er en kæmpe begavelse og arbejder som naturvidenskabelig akademiker. Ingen forstår helt, at hun ikke vil forfølge en karriere og gå forskervejen. Men efter en omtumlet barndom, har Kit allermest brug for stabilitet og sine gode veninder omkring sig. Da de vinder i lotto, køber Kit en gammel hus som hun vil renovere for at skabe sig et stabilt hjem. Da der en dag dukker en smart rekrutteringskonsulent op i hendes laboratorium, er hun slet ikke i tvivl om, at hun skal afvise hans tilbud om en forskerstilling. Men konsulenten, som hedder Ben, er også både lækker, sød og har forstand på renovering af gamle huse.

Sød og romantisk fortælling om, hvordan barndommens mønstre bliver ved med at forfølge en hele livet. Men også en fortælling om at turde risikere at blive såret og om ægte kærlighed. Man kommer aldrig i tvivl om, at det hele nok skal ende godt og er godt underholdt hele vejen igennem.

Carey Heywood skriver i samme stil og her handler fx Ifølge Sawyerogså om at turde knytte sig til nogen på trods af barndommens svigt.Informationer og udgaver

2019

Bog

Kate Clayborn

Flamingo, Ny udgave

2019

Bog

Bogen er tilbagekaldt af forlaget

Flamingo, 1. udgave

2019

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Marie-Louise Grund, Emil Birk Hartmann

Flamingo

2019

E-bog

Kate Clayborn

Flamingo, 1. e-bogsudgave

2019

Lydbog (online)

indlæser: Marie-Louise Grund, Emil Birk Hartmann

Flamingo