Bøger / faglitteratur / øvelser

Begå selvudvikling - læs og lev bedre


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
134 sider: ill. (nogle i farver)
Udgivet
2012
Ophav
Genre og form
øvelser

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. aug. 2012

af

af

Alma Lind Jensen

d. 15. aug. 2012

Bogen appellerer til mennesker med smag for det utraditionelle og divergente med sin skæve, utraditionelle tilgang til selvudvikling.

Dette er Nikolaj Martini Hansteds første bog. Emnet er selvudvikling, men ikke i traditionel forstand. Til gengæld kommer den med mange forslag til, hvad man i øvrigt kan læse, hvis man gerne vil begå selvudvikling (en sproglig formulering, jeg ikke er stødt på før). Og så handler den om mange forskellige relevante emner som: humor, sex, løgn, venner, kærlighed med meget mere. Forfatteren har selv illustreret, og bogens grafik og layout står også helt for sig selv. Den er skrevet ud fra 6 dogmer, der kort formuleret lyder: Vær ærlig, hav noget på hjerte, giv det overraskende plads, lad det enkle gå hånd i hånd med det komplekse, humor er godt, spørgsmål er vigtige. Hansted overholder dem, men bogen virker så konstrueret, at jeg ikke tror på den store efterspørgsel.

Selvudvikling kan være mange ting Kunsten at give slip, 2011 er et eksempel på en selvudviklingsbog, der står for sig selv. Det samme gør den akuelle titel, som ikke ligner nogen andre.

En finurlig bog om alt muligt til refleksion og inspiration, som i al sin originalitet godt kan risikere at tabe sin læser undervejs.