Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Beautiful stranger


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

291 sider

Udgivet

2017

Ophav

Christina Lauren(forfatter)

Thomas Krogsbøl(oversætter)
Genre og formroman, erotiske romaner
Målgruppe

til voksne


Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. maj. 2016

af

af

Merete Trap

d. 24. maj. 2016

Smukke, unge kvinder, der forelsker sig i forbudte rigmænd. Scenen er sat til en erotisk serie, hvor dette er de to første bind. For dem der bare ikke kan få nok af erotik.

Chloe Mills er ung og ambitiøs. Eneste problem er hendes chef, Bennett Ryan, en rigtig "Beautiful bastard". På trods af deres indbyrdes magtkampe, mærker de en intens tiltrækning, og snart har de sex overalt, især på kontoret. Men kan de undgå at forelske sig i hinanden? Sara er Chloes veninde, og efter et ulykkeligt forhold flytter hun til New York. På en natklub møder hun en "Beautiful stranger", og har hed sex med ham. Den fremmede hedder Max, er Bennett Ryans ven, en rigmand og kvindebedårer. De to får et uforpligtende forhold, baseret på sex på offentlige steder, men kan de undgå at forelske sig i hinanden? Christina Lauren er synonym for veninderne Christina Hobbs og Lauren Billings.

To erotiske fortællinger efter den kendte skabelon, hvor smukke unge kvinder og flotte rigmænd tiltrækkes, kæmper magtkampe, har hed og forbudt sex, men overgiver sig til den ægte kærlighed. Herværende udgivelser forekommer dog i udpræget grad som hule kopier af tidligere erotiske udgivelser, hvor handlingen blot er et skelet til at bære de erotiske scener.

Kan sammenlignes med de mange andre udgivelser i den erotiske genre, som er inspireret af "Fifty Shades" fænomenet, uden dog at indeholde s/m elementerne.


litteratursiden.dk

d. 14. jul. 2016

af

af

Pia Bechmann

d. 14. jul. 2016

Stilsikkert og varmblodigt kærlighedseventyr der ikke giver køb på hverken romantik eller ægte følelser. Hed læseoplevelse – perfekt til det danske sommervejr! ’Beautiful stranger’ er efter min mening...


Litteratursiden.dk [online]

d. 14. jul. 2016

af

af

Pia Bechmann

d. 14. jul. 2016Informationer og udgaver

2017

Bog

Christina Lauren

Pretty Ink, 2. udgave, Særudgave

2016

Bog

Christina Lauren

Pretty Ink, 1. udgave

2016

Ebog

Christina Lauren

Rosinante, 1. e-bogsudgave

2016

Lydbog (net)

indlæser: Maria Garde, Peter Bøttger

Rosinante

2016

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Maria Garde, Peter Bøttger

Pretty Ink,AV Forlaget Den Grimme Ælling, 1. udgave