Gå til indholdBøger / faglitteratur

Beatles sange : historierne bag hvert nummer : alle teksterne samlet


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

352 sider: ill. (nogle i farver) ; 29 cm

Udgivet

2017

Ophav

Steve Turner(forfatter)

Brian Dan Christensen(oversætter)
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


En komplet samling af The Beatles sangtekster samt baggrundshistorier om sangenes tilblivelse, deres mening og inspirationsgrundlag


Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. jan. 2019

af

af

Kent Skov

d. 18. jan. 2019

Fremragende bog om og med samtlige af Beatles' sangtekster. For alle Beatles-interesserede og interesserede i nyere pop- og rockhistorie.

Steve Turners bog om alle Beatles' sange er opbygget kronologisk med "Please please me" fra 1963 først og med de sidste albums "Abbey Road" og "Let it be" fra 1969 og 1970 som de sidste. Dertil medtages den senere udgivelse fra 1984 "Anthology 1-3". Hver originale sangtekst af de fire bandmedlemmer gengives i fuld længde og baggrunde og inspirationskilder beskrives. Beskrivelser af musikken nævnes mere sporadisk. Bogen handler fortrinsvis om sangene, teksternes indhold, numrenes tilblivelse, påvirkning, baggrunde og betydning og identificerer symboler, steder, personer og temaer, der har inspireret gruppens medlemmer. Fyldig intro, fotos, diskografi og litteraturliste.

Et hovedværk om Beatles' sange. Steve Turners grundige research, personlige kendskab til musikerne og de gode historier bag sangene giver et enestående indblik i, hvordan verdens mest betydningsfulde gruppe inden for pop- og rockmusikken arbejdede. De mange myter sangene har været omgærdet af gengives også. Her får vi opklaret, hvad der er op og ned på historierne. Et enestående musikhistorisk værk.

Bogen er unik på sit felt. Nick Hornbys roman 31 sangeLennon uden filter


og biografien Lennon uden filter indeholder også stof om Beatles-sangeneBogen er unik på sit felt. Nick Hornbys roman 31 sange og biografien indeholder også stof om Beatles-sangene.


litteratursiden.dk

d. 17. dec. 2018

af

af

Per Eilif Månson

d. 17. dec. 2018

Samtlige Beatles-sange er gengivet med historien bag tekst og indspilning i eminent opslagsværk. Man behøver ikke være nørdet for at interessere sig for, hvem Eleanor Rigby var. Første udgave af dett...


Litteratursiden.dk [online]

d. 17. dec. 2018

af

af

Per Eilif Månson

d. 17. dec. 2018Informationer og udgaver

2017

Bog

Steve Turner

Gyldendal

2019

Lydbog (net)

indlæser: Linda Elvira Magnussen

Nota

2020

Punktskrift

Steve Turner

Nota