Bøger / skønlitteratur / roman

Baseret på en sand historie : roman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
314 sider
Udgivet
2019
Ophav
Genre og form
roman

Beskrivelse


Forfatteren har skrevet en bog, der har givet hende international succes. Men al virakken efterlader hende sårbar og desperat og hun er derfor et let offer, da hun møder den mystiske og manipulerende kvinde L, der hurtigt bliver en meget stor del af hendes liv.

Anmeldelser (7)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. apr. 2016

af

af

Christine Christensen

d. 19. apr. 2016

Fortællingen om forfatterens liv efter hendes litterære gennembrud. En tid, der gennemsyres af ubehagelige anonyme breve og venskabet med den manipulerende og udspekulerede kvinde L, der ender med at ændre hendes liv. For læsere af europæisk litteratur og litterære thrillere.

Delphine de Vigan har udgivet bestselleren "Alt må vige for natten" - en bog, der har gjort hende berømt både nationalt og internationalt. Men al virakken efterlader hende sårbar og desperat og hun er derfor et let offer, da hun møder den mystiske kvinde L, der hurtigt bliver hendes nærmeste veninde. Men hvad sker der, når man lukker en fuldstændig fremmed ind i sine inderste tanker og endnu vigtigere; hvordan får man hende ud igen?.

Intens, spændende og velskrevet beretning om at miste sin identitet, sine evner og til sidst sig selv. Men også en historie om filosofi, litteratur og det fiktive contra sandheden - den fuldstændigt selvbiografiske fortælling.

I Misery opsøges en forfatter også af en meget dedikeret læser. Læsere af domestic noir vil også holde af denne bogs subtile og accelererende psykologiske spil.


Politiken

d. 11. maj 2016

af

af

Sophie Engberg Sonne

d. 11. maj 2016


Berlingske tidende

d. 3. juni 2016

af

af

Jeppe Krogsgaard Christensen

d. 3. juni 2016


Kristeligt dagblad

d. 3. juni 2016

af

af

Iben Tandgaard

d. 3. juni 2016


Jyllands-posten

d. 4. juni 2016

af

af

Katrine Sommer Boysen

d. 4. juni 2016


Weekendavisen

d. 29. apr. 2016

af

af

Leonora Christina Skov

d. 29. apr. 2016