Gå til indholdBarn-til-barn massage : en pædagogisk ramme om trygge børnefællesskaber


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

132 sider: ill.

Udgivet

2017

genre/form

øvelserOriginaludgave

2017


Beskrivelse


Om at anvende berøring og massage som pædagogisk redskab til at nedsætte konfliktniveauet mellem børnene samt til at opbygge fællesskaber med udgangspunkt i ideen om, at dem man rører ved, mobber man ikke


Anmeldelser (2)


18. dec. 2017

Om barn-til-barn-massage som pædagogisk redskab i dagpleje, daginstitution, fritidsordning og skole. Bogen har relevans for pædagoger samt undervisere i grundskolen.

Denne bog klæder pædagogisk personale på til at kunne anvende berøring og massage som redskab til at nedsætte konfliktniveauet mellem børnene samt til at bygge fællesskaber op med udgangspunkt i ideen om, at dem man rører ved, mobber man ikke. Bogen er bygget op over fire dele: Første del fortæller kort om berøringens betydning for den enkelte og for fællesskabet. Anden del fokuserer på opstarten til massagen. Tredje del er bogens overvejende del, som gennemgår forskellige massageøvelser. Og fjerde del indeholder forskellige skemaer til evaluering samt aktiviteter. Disse skemaer findes også på nettet med mulighed for tilpasning til egen pædagogisk praksis samt brug på smartboard.

Det er en virkelig god, inspirerende og let anvendelig bog, som er nem at anvende i praksis. En bog, som uden den store forberedelse let kan omsættes til praksis.

Har man lyst til yderligere læsning, kan man supplere med titler som Berøring & dens betydning


Mindfulness med børn


, og Mindfulness med børnHar man lyst til yderligere læsning, kan man supplere med titler som Berøring & dens betydning, og Har man lyst til yderligere læsning, kan man supplere med titler som Berøring & dens betydning, og Mindfulness med børn.

Lektørudtalelse

Af

Henrik Munch Jørgensen

Fagbladet folkeskolen [online]

Af

Heidi Friborg Christophersen

2018-02-06


Informationer og udgaver

Ebog

2019

Ebog

2018

Bog

2017