Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Bare på besøg


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

381 sider

Udgivet

2022

Ophav

Beth O'Leary(forfatter)

Lene Støvring(oversætter)
Genre og formroman, chick lit, romaner
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Hvad sker der når en succesfuld karrierekvinde fra London bytter liv med sin mormor der bor i en lille landsby? Mens Leena forsøger at begå sig blandt landsbyens lidt skæve personer, er der fuld fart på mormor, der prøver online dating for første gang. Hyggelig og sjov bog for læsere af feel good-litteratur


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. apr. 2022

af

af

Anette Brinkløv Liebmann

d. 29. apr. 2022

Hvad sker der når en succesfuld karrierekvinde fra London bytter liv med sin mormor der bor i en lille landsby? Mens Leena forsøger at begå sig blandt landsbyens lidt skæve personer, er der fuld fart på mormor, der prøver online dating for første gang. Hyggelig og sjov bog for læsere af feel good-litteratur.

Leena er er succesfuld karrierekvinde i London, da hun rammes af en angstanfald og bliver sendt på to måneders betalt ferie af sin chef. Det er både presset fra arbejdet, men også hendes søster død der påvirker hendes. I desperation over hvad hun skal foretage sig, når hun ikke må arbejdet, tager hun en drastisk beslutning og bytter liv med sin mormor der bor i en lille søvnig landsby. Vi følger både mormor og Leenas jagt på det gode liv, hvor kærlighed spiller en ikke helt lille rolle.

Bogen er hurtigt læst og en både underholdende og varm fortælling, især når vi følger mormorens nye liv i London. Det er en feel good roman der kan læses af en bred aldersgruppe og den alvorlig sidehistorie om dødsfald i familien og mental sundhed, giver bogen en ekstra dimension.

Solskin og parmesanLenni og Margots et hundrede år


og Lenni og Margots et hundrede år har også begge den lune, lidt skæve, hyggelige humor og vil derfor være gode til videre læsningSolskin og parmesan og har også begge den lune, lidt skæve, hyggelige humor og vil derfor være gode til videre læsning.Informationer og udgaver

2022

Bog

Beth O'Leary

Cicero, 1. udgave

2022

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Pernille Lyneborg

Gyldendal

2022

E-bog

Beth O'Leary

Cicero, 1. e-bogsudgave

2022

Lydbog (online)

indlæser: Pernille Lyneborg

Cicero