Gå til indholdBare en chance


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

292 sider

Udgivet

2018

genre/form

roman,

romanerOriginaludgave

2018


Beskrivelse


Jess Canning vil for én gangs skyld gerne vise sin familie, at hun har styr på sit liv. Affæren med den skøre og hjertevarme ishockeyspiller Blake Riley var bare en fejl eller?


Anmeldelser (1)


15. okt. 2018

Jess Canning vil for én gangs skyld gerne vise sin familie, at hun har styr på sit liv. Affæren med den skøre og hjertevarme ishockeyspiller Blake Riley var bare en fejl eller? Erotisk underholdning for især yngre kvinder.

Jess har altid været en flagrende type, som ikke rigtigt ved hvad hun vil. Hendes nyeste projekt er at være bryllupsplanlægger og hvorfor ikke starte med et kæmpe projekt? Hendes bror, Jamie, skal giftes med den canadiske ishockeystjerne Ryan Wesley og alt skal være perfekt. Ingen behøver at finde ud af, at Jess og parrets bedste ven Blake Riley havde en pinlig affære midt under Jamies alvorlige sygdomsforløb, vel? Måske skulle Jess hellere satse på en uddannelse som sygeplejerske? Det eneste problem, er at ingen tager hende alvorligt og den billigste uddannelse befinder sig i Canada. På den anden side kommer hun til at bo i nærheden af sin bror og nye svoger. Så må hun lære sig selv at holde fingrene væk fra den irriterende, men alt for sexede Blake.

En underholdende og hot fortælling fyldt med store, stærke ishockeyspillere, smukke kvinder og masser af klichéer. Det virker og det er super godt skrevet. Dette selvstændige bind i serien er også skrevet i et samarbejde mellem Elle Kennedy og Sarina Bowen ligesom de foregående bind Ham


Os


og OsEn underholdende og hot fortælling fyldt med store, stærke ishockeyspillere, smukke kvinder og masser af klichéer. Det virker og det er super godt skrevet. Dette selvstændige bind i serien er også skrevet i et samarbejde mellem Elle Kennedy og Sarina Bowen ligesom de foregående bind Ham og En underholdende og hot fortælling fyldt med store, stærke ishockeyspillere, smukke kvinder og masser af klichéer. Det virker og det er super godt skrevet. Dette selvstændige bind i serien er også skrevet i et samarbejde mellem Elle Kennedy og Sarina Bowen ligesom de foregående bind Ham og Os.

Colleen Hoovers Forbandede kærlighed


handler også om en sygeplejerskestuderende, der kaster sig ud i en hot, men umulig affæreColleen Hoovers Forbandede kærlighed handler også om en sygeplejerskestuderende, der kaster sig ud i en hot, men umulig affære.

Lektørudtalelse

Af

Maria Sjøblom


Informationer og udgaver

Lydbog (cd-mp3)

2019

Bog

2018

Lydbog (net)

2018

Ebog

2018