Gå til indholdBøger / faglitteratur / øvelser

Balance i stofskiftet : tænk anderledes og aktiver dine helbredende gener


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

186 sider

Udgivet

2019

Ophav

Inger Mann Forbes(forfatter)

Jesper Lind Jans(illustrator)
Genre og formøvelser
Målgruppe

til voksne


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. jul. 2019

af

af

Annemette Schønberg Johnsen

d. 22. jul. 2019

Et stofskifte i balance er afgørende for vores fysiske og psykiske velbefindende. I bogen, som henvender sig til alle med stofskifteproblemer, kan man læse teori og lære praktiske metoder til at få det bedre uden brug af traditionel medicin.

Forkert kost kan skade balancen i stofskiftet. Det samme gælder ens tanker og følelser, og det er hovedtemaet i denne bog. Efter en introduktion går bogen mere i dybden med typiske personlighedstræk, når der er ubalancer i stofskiftet: for meget eller for lidt fokus på en selv, for meget fokus på at yde eller negative tanker, der giver indre stress. Bogen vejleder i at indkredse problemets årsager og anviser metoder til at omprogrammere de ubevidste tankemønstre. Et 4-ugers program til at aktivere ens selvhelbredende gener består især af meditationsøvelser og tapping (i.e. tankefeltterapi). Mange litteraturhenvisninger. Forfatteren er uddannet kemiingeniør, naturopat og coach.

Bogen og dens eksempler og cases er interessant, men de mange indskudte referencer giver også teksten et ret akademisk præg, så den kræver nok en mere end blot almindeligt interesseret læser.

Bogen ligger i forlængelse af Få styr på dit stofskifteSådan får du styr på dit stofskifte


Stop stofskiftevanviddet


Den medicinske seers guide til et sundt stofskifte


. Man kan også læse om emnet i Sådan får du styr på dit stofskifte. Stop stofskiftevanviddet plæderer skarpt for alternative behandlingsmetoder, og Den medicinske seers guide til et sundt stofskifte inddrager det spirituelleBogen ligger i forlængelse af Få styr på dit stofskifte. Man kan også læse om emnet i . Stop stofskiftevanviddet plæderer skarpt for alternative behandlingsmetoder, og Den medicinske seers guide til et sundt stofskifte inddrager det spirituelleBogen ligger i forlængelse af Få styr på dit stofskifte. Man kan også læse om emnet i Sådan får du styr på dit stofskifte. plæderer skarpt for alternative behandlingsmetoder, og Den medicinske seers guide til et sundt stofskifte inddrager det spirituelleBogen ligger i forlængelse af Få styr på dit stofskifte. Man kan også læse om emnet i Sådan får du styr på dit stofskifte. Stop stofskiftevanviddet plæderer skarpt for alternative behandlingsmetoder, og inddrager det spirituelle.Informationer og udgaver

2019

Bog

Illustrator: Jesper Lind Jans

Gyldendal, 1. udgave

2019

Ebog

Illustrator: Jesper Lind Jans

Gyldendal, 1. e-bogsudgave