Bøger / faglitteratur / kogebøger

Bag uden gluten : brød, boller, pizza og dejligt tilbehør


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
143 sider: ill. i farver
Udgivet
2014
Ophav
Genre og form
kogebøger, opskrifter, bagebøger
Målgruppe
for glutenallergikere

Beskrivelse


Glutenfri opskrifter med fx boghvedemel, rismel, kartoffelmel eller hybenmel. Med de rigtige ingredienser, koldt vand, og en lang hævetid er man næsten garanteret et godt brød, hvad enten det er til tortilla, croissanter, madbrød eller andet samt opskrifter på marmelade og andet tilbehør.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. sep. 2014

af

af

Christine Christensen

d. 19. sep. 2014

Indbydende og gennemarbejdet bagebog med varierede opskrifter på mange typer glutenfrit bagværk. Opskrifterne er lettilgængelige og kan bruges af både glutenallergikere og andre, der ønsker brød uden de traditionelle kornsorter.

Som glutenintolerant, kan det være svært at få ideer til bagværk uden de allergifremkaldende ingredienser. "Bag uden gluten" indeholder en lang række opskrifter, hvor hvede, rug og byg skiftes ud med andre ingredienser, som boghvedemel, rismel, kartoffelmel eller hybenmel. Med de rigtige ingredienser, koldt vand, og en lang hævetid er man næsten garanteret et godt brød, hvad enten det er til tortilla, croissanter, madbrød eller andet. Kogebogen kan både anvendes af glutenallergikere og af dem, der bare gerne vil lave brød på en ny og sundere måde.

Lækker og gennemillustreret bagebog med enkle opskrifter for både begyndere og let øvede bagere. De fleste ingredienser kan indkøbes i større supermarkeder.

Der er udgivet et hav af glutenfri bagebøger det seneste år fx Sådan bager du glutenfritBrødBag glutenfrit der også medtager brød, kager og madbrød. Denne minder mest om Brød af Mariann Andersson eller Bag glutenfrit, der begge har primært fokus på brødbagningDer er udgivet et hav af glutenfri bagebøger det seneste år fx Sådan bager du glutenfrit der også medtager brød, kager og madbrød. Denne minder mest om af Mariann Andersson eller Bag glutenfrit, der begge har primært fokus på brødbagningDer er udgivet et hav af glutenfri bagebøger det seneste år fx Sådan bager du glutenfrit der også medtager brød, kager og madbrød. Denne minder mest om Brød af Mariann Andersson eller , der begge har primært fokus på brødbagning.