Gå til indholdBag med de mindste


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

61 sider: ill. i farver

Udgivet

2015

Originaludgave

2015


Beskrivelse


Billedkogebog med indbydende opskrifter på både brød og kager. Tegningerne viser tydeligt og enkelt både ingredienser og fremgangsmåde


Anmeldelser (1)


6. maj. 2015

Både børn og voksne synes det er hyggeligt at bage sammen. Her er en bog fyldt med indbydende og overskuelige opskrifter. Bogen henvender sig til de mindste bagere og deres forældre. Bogen vil, med lidt hjælp fra voksne, kunne selvlæses fra ca. 6 år mens 8-9-årige selv vil kunne følge opskrifterne.

Bogen er delt ind i forskellige temaer fx fødselsdag, sommer og jul. Forfatteren tager udgangspunkt i sin egen familie og hendes datter har været med til at udvælge opskrifterne. Hun opfordrer til at tage børn med i køkkenet selvom tingene kan tage lidt længere tid.

Bogen er fyldt med indbydende opskrifter på både brød og kager. Alle opskrifter er rigt illustrerede. Tegningerne viser tydeligt og enkelt både ingredienser og fremgangsmåde, så selv de mindste der endnu ikke kan læse, kan være med.

Forfatteren har også udgivet Lav mad med de mindste


Mums!


Pigernes bagebog


, der i stil minder om denne. Desuden findes der flere bagebøger, der henvender sig til børn fx Mums! eller Pigernes bagebogForfatteren har også udgivet Lav mad med de mindste, der i stil minder om denne. Desuden findes der flere bagebøger, der henvender sig til børn fx eller Pigernes bagebogForfatteren har også udgivet Lav mad med de mindste, der i stil minder om denne. Desuden findes der flere bagebøger, der henvender sig til børn fx Mums! eller Forfatteren har også udgivet Lav mad med de mindste, der i stil minder om denne. Desuden findes der flere bagebøger, der henvender sig til børn fx Mums! eller Pigernes bagebog.

Lektørudtalelse

Af

Jeanette Thisted Villadsen


Informationer og udgaver

Bog

2015