Gå til indholdBære- og væredygtige rum i skolen : en bog om rummets didaktik


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

103 sider: ill. (1 plakat)

Udgivet

2021

Originaludgave

2021


Beskrivelse


Denne bog fortæller om, hvorledes man via bevidst fokus på indretning af undervisningsrum kan skabe rum, som rammesætter og understøtter elevernes læring og trivsel. For grundskolens pædagogiske personale samt studerende på pædagogiske uddannelser


Anmeldelser (2)


9. feb. 2021

Denne bog fortæller om, hvorledes man via bevidst fokus på indretning af undervisningsrum kan skabe rum, som rammesætter og understøtter elevernes læring og trivsel. For grundskolens pædagogiske personale samt studerende på pædagogiske uddannelser.

Bogen er bygget op over to dele. Den første del introducerer forfatternes teorier om rummets betydning for elevernes læring og trivsel. Den anden del er mere praksisfokuseret og viser med eksempler fra skoleverdenen, hvorledes man via fokus på rummets didaktik kan skabe læringsrum, der fremmer trivslen, samtidig med at de strukturerer læringsprocesserne.

Det er en yderst interessant og inspirerende udgivelse, som giver en god forståelse af rummets betydning for læringsprocesserne. Bogen er meget handlingsfokuseret og giver undervisere god inspiration til at kunne skabe læringsrum, som rammesætter, vejleder og understøtter den intenderede læring.

Bogen kan suppleres med titlen Kloge kvadratmeter


Magiske rum


. Eller man kan vælge den meget inspirerende titel Magiske rum, som dog omhandler læringsmiljøer i daginstitutioner, men med teorier og idéer, som nemt kan overføres til grundskolens rumBogen kan suppleres med titlen Kloge kvadratmeter. Eller man kan vælge den meget inspirerende titel , som dog omhandler læringsmiljøer i daginstitutioner, men med teorier og idéer, som nemt kan overføres til grundskolens rumBogen kan suppleres med titlen Kloge kvadratmeter. Eller man kan vælge den meget inspirerende titel Magiske rum, som dog omhandler læringsmiljøer i daginstitutioner, men med teorier og idéer, som nemt kan overføres til grundskolens rum.

Lektørudtalelse

Af

Henrik Munch Jørgensen

Fagbladet folkeskolen [online]

Af

Marie Beklar

2021-03-25


Informationer og udgaver

Bog

2021

Ebog

2021