Gå til indholdBøger / faglitteratur til børn / idebøger

Babybandit : den store sang- og tumlebog til babyer


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

61 sider: ill. i farver ; 25x26 cm

Udgivet

2022

Ophav

Anne Hussmann(forfatter, (hovedansvarlig))

Pernille Germansen(forfatter, (hovedansvarlig))

Sarah Szinay(forfatter, (hovedansvarlig))

Rytmikbanditterne(forfatter)

m.fl

Genre og formidebøger
Sværhedsgrad

for forældre, for højtlæsning


Beskrivelse


I et lille barns første år er musik, rytmik og leg vigtigt i udviklingen af motorik, kropsbevidsthed og sprog. Denne bog hjælper forældre, bedsteforældre og fagfolk med at lege, synge og bevæge sig sammen med det lille barn. Bogen er bygget op omkring motoriske lege med sange, rim og remser


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. aug. 2022

af

af

Christine Christensen

d. 19. aug. 2022

I et lille barns første år er musik, rytmik og leg vigtigt i udviklingen af motorik, kropsbevidsthed og sprog. Denne bog hjælper forældre, bedsteforældre og fagfolk med at lege, synge og bevæge sig sammen med det lille barn. Bogen er bygget op omkring motoriske lege med sange, rim og remser.

"Rytmikbanditterne" er fire rytmikpædagoger, der sammen har udgivet denne bog om leg, musik, sang og nærvær til de mindste. Musik og sang er en intuitiv del af spædbørns udvikling og allerede som helt små kan babyer lege med toner og lyde. Nærværet og samhørigheden med barnet styrkes af den fælles glæde ved sang og bevægelse, og den gentagne rytme i rim, remser og sangenes omkvæd styrker opmærksomhed og sproglig udvikling. Bogen indledes med et afsnit med gode råd, derefter følger syv kategorier som fx puslebordslege, tumlelege og tæppelege, alle med aldersangivelse og forslag til instrumenter og aktiviteter. Bogen er illustreret med collager i farver.

En fin og indbydende bog, der opfordrer til at udfordre de små børns rytmiske og motoriske sanser. Bogen kan bruges både derhjemme og i institutionen.

Ane Hussmann har også udgivet Lille Peter EdderkropTumlebiller & dansemus


Syng og bevæg din baby glad


med aktiviteter om edderkopper. Tumlebiller & dansemus og Syng og bevæg din baby glad handler også om rytmik og bevægelseslege til de småAne Hussmann har også udgivet Lille Peter Edderkrop med aktiviteter om edderkopper. og Syng og bevæg din baby glad handler også om rytmik og bevægelseslege til de småAne Hussmann har også udgivet Lille Peter Edderkrop med aktiviteter om edderkopper. Tumlebiller & dansemus og handler også om rytmik og bevægelseslege til de små.Informationer og udgaver

2022

Bog

Illustrator: Katrine Louise Jakobsen

Straarup & Co, 1. udgave

2022

E-bog

Illustrator: Katrine Louise Jakobsen

Straarup & Co, E-bogsudgave