Bøger / faglitteratur / interviews

Baby bump


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
206 sider: ill. (nogle i farver)
Udgivet
2020
Ophav
Genre og form
interviews

Beskrivelse


Interview med Stephanie Gundelach .

25 barselsfortællinger fra forskellige kvinder. Bogen henvender sig primært til gravide og barslende.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. okt. 2020

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 15. okt. 2020

25 barselsfortællinger fra forskellige kvinder. Bogen henvender sig primært til gravide og barslende.

I denne baby-og barselsbog fortæller 25 kvinder om deres graviditeter. Bogen indledes med et dobbeltopslag med billeder af alle de gravide kvinder. De fortæller om at opdage graviditeten, partnerens reaktioner, kroppens forandringer og deres egne forventninger. De er også ærlige om fertilitetsbehandlinger og sorgen ved spontane aborter, og når graviditeten ikke er ren lykke. Og så er der tips til graviditetstiden i forhold til tøj, sko, kosttilskud og andre forhold, de kropslige forandringer kræver. De 25 kvinder er fra starten af 20'erne til omkring de 40 år. Der er både første-og flergangsgravide. Det er kvinder som Stephanie Gundelach, Søs Bjerrisgaard, Trine Kjær og Sidsel Alling. Bogen igennem er der mange fotos af de gravide kvinder - og hver fortælling sluttes med en kort status på fødslen af barnet.

Inspirerende bog for de fleste gravide. Dog er det kvinder i en liga lidt ud over det gængse - de er modeller, deres partnere er berømte, de er selv berømte, nogle har eget iværksætterfirma og i den dur. Så noget af det kan nok være svært for de mere "almindelige" kvinder at spejle sig i.

Af andre samlede graviditetsberetninger findes bl.a. VentetidenTo streger og tusind tankerMinus ni til et. Der er også en hel del enkeltfortællinger som To streger og tusind tanker og Minus ni til etAf andre samlede graviditetsberetninger findes bl.a. Ventetiden. Der er også en hel del enkeltfortællinger som og Minus ni til etAf andre samlede graviditetsberetninger findes bl.a. Ventetiden. Der er også en hel del enkeltfortællinger som To streger og tusind tanker og .